Adaugă un strop de strălucire în perioada 1-8 martie cu noua colecție de brățări decorate cu cristale Swarovski oferite de IQOS

Accesoriiledecorate cu cristale Swarovski completează orice fel de ținută, fie ea de zi sau de petrecere, care nu se demodează niciodată, aducând un plus de valoare oricărei piese vestimentare.

Astfel, în această perioadă dedicată, în primul rând, femeilor, IQOS comprimă universul feminin într-o colecție strălucitoare de cinci brățări, simboluri pentru Stil, Încredere, Inovație, Creativitate și Autenticitate. Inițiativa este un tribut adus valorilor și frumuseții feminine, energiei unice a femeilor, iar mesajul acestui demers reflectă întocmai acest lucru:

P.S.: Alege să strălucești! Fără efort, în cele mai simple momente, prin ceea ce ești, prin felul în care gândești, prin energia pe care o emani și prin alegerile tale.

Până pe 8 martie, IQOS oferă un astfel de accesoriu la fiecare achiziție a unui dispozitiv din insulele și magazinele IQOS din țară. Atât femeile, cât și bărbații primesc câte o brățară decorată cu cristale Swarovski pe care o pot păstra sau oferi unei femei importante din viața lor.

Brățările sunt inspirate din cele cinci nuanțe ale dispozitivului: roșu (Warm Copper), alb (Warm White), galben-auriu (Brilliant Gold), albastru (Stellar Blue) și gri (Velvet Grey) și vor fi oferite în limita stocului disponibil.

IQOS este un produs destinat fumătorilor adulți care altfel ar continua să fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri.

Material susținut de IQOS!

Categorii Lifestyle