Adam Levine, solistul Maroon 5, și-a vândut casa cu 45 de milioane de dolari în plină criză imobiliară

adam levine casa

Adam Levine (40 de ani), solistul trupei Maroon 5, a dat lovitura pe piața imobiliară din Los Angeles cu vânzarea casei sale din Beverly Hills, pentru suma de 45 de milioane de dolari. Artistul a avut noroc să încheie profitabila afacere, având în vedere că piața imobiliară nu se mai mișcă atât de bine din cauza pandemiei, iar casele scumpe nu mai sunt la mare căutare. În plus, vânzarea a avut loc în mai puțin de cinci săptămâni de când casa a fost scoasă pe piață, pentru suma de 47,5 milioane de dolari.

Proprietatea vândută de Adam Levine pentru 45 de milioane de dolari are șapte dormitoare și a fost renovată din temelii în 2018, când artistul a cumpărat-o pentru 34 de milioane de dolari. Suma totala alocată renovărilor și îmbunătățirilor a ajuns la 8 milioane de dolari.

adam levine casa

Casa din Beverly Hills va ajunge tot în proprietatea unei celebrități, și anume Ellen DeGeneres, care și-a vândut în urmă cu câteva luni casa în stil balinez din Montecito, Santa Barbara, pentru o sumă considerabilă.

adam levine casa

Adam Levine a locuit în vila din Beverly Hills alături de soția lui, modelul Victoria’s Secret, Behati Prinsloo, și de cele două fiice ale lor.

adam levine casa

Casa a fost construită în 1933 în stilul tradițional american și dispune de șapte dormitoare, opt băi și nenumărate alte spații destinate diverselor activități – printre care un home-cinema și media room, sală de sport, două bucătării și o casă de oaspeți.

adam levine casa

Motivul pentru care Adam Levine și-a vândut a casa a fost pentru a-și achiziționa o nouă locuință, mai aproape de școala copiilor.

Foto: Hepta, WESTSIDE ESTATE AGENCY; KEVIN MAZUR

Categorii Lifestyle