Acum și bucătăria ta poate purta Dolce & Gabbana

Când un brand de modă și un producător de utilități domestice, ambele italienești, își unesc forțele, este clar că nu poate ieși decât ceva absolut superb. Dolce & Gabbana si Smeg lansează Sicily is my Love, un proiect din cadrul Truly Made in Italy, în care experți în high fashion și design contribuie la crearea unor utilități de bucătărie unice, atent fabricate, ce inspiră acel aer italienesc incomparabil.

Ca urmare a succesului de anul trecut de la târgul Salone del Mobile din Milano, unde Dolce & Gabbana și Smeg au creat 100 de frigidere unicat pictate de mână, anul acesta cele două companii s-au focalizat pe obiectele de bucătărie mai mici și mai la îndemână – de la toastere, mașini de cafea, sau blendere, până la mixere sau aparate de făcut fresh. Fiecare obiect este inspirat din folclorul sicilian din care se inspiră cei doi designeri consacrați, Domenico Dolce și Stefano Gabbana, în colecțiile de haine și prezentările lor de modă.

Lămâile, perele, sau cireșele viu colorate sunt doar câteva din decorațiunile înrămate în crochiuri pătrate cu care contrastează atât de frumos și care amintesc de Sicilia prin fiecare detaliu. La fel se regăsesc și motive florale delicate, imagini cu muntele Etna, înconjurat de frezii ornamentale sau flori de acantă.

Mixer cu aplicații floarale, motive geometrice, culori vibrante și… chef de găteală. Cred că prăjiturile noastre ar prinde cu totul alt gust cu acest mixer D&G!

Și cum mâncarea este și ea un laitmotiv al inspirației D&G, desigur că design-ul sicilian trebuia să se regăsească și în alte utilități în afară de haine și accesorii. Așadar, putem cumpăra accesorii de bucătărie în loc de artă? Noi suntem de acord, și la fel au fost toți cei prezenți la Salone del Mobile 2017, în Milano.

Cele mai stylish și italieneștiprăjitoare de pâine, cu imprimeuri ce ne duc cu gândul direct pe o insulă însorită din Italia, la mare, fructe exotice și natură.

Nu știu voi, dar noi sigur ne-am fierbe apa pentru ceai în această piesă de artă.

…sau ne-am prepara limonada (din lămâi siciliene, desigur) în storcătorul-minune semnat Smeg x D&G.

Deci, putem cumpăra accesorii de bucătărie în loc de artă? Noi suntem de acord, și la fel au fost toți cei prezenți la Salone del Mobile 2017, în Milano

Foto: Dolce & Gabbana

Categorii Lifestyle