Actrițe care au interpretat-o pe Marilyn Monroe de-a lungul timpului

marilyn monroe actrite

Spectrul lui Marilyn Monroe e o sursă inepuizabilă pentru creațiile artistice, chiar și la aproape 60 de ani de la moartea actriței. Au fost produse nenumărate filme inspirate de viața vedetei, iar unele dintre cele mai cunoscute actrițe au încercat să întruchipeze sex-simblul absolut de la Hollywood. Discuțiile rămân deschise dacă le-a reușit sau nu și dacă s-au facut întotdeauna cele mai potrivite alegeri.

Michelle Williams

marilyn monroe filme actrite

Michelle Williams s-a transformat în Marilyn Monroe pentru producția din 2011 ”My Week With Marilyn”, pentru care a câștigat un Glob de Aur și o nominalizare la Oscar.

Ana de Armas

ana de armas marilyn monroe

Ana de Armas joacă în cea mai recentă producție inspirată de viața lui Marilyn Monroe – intitulată ”Blonde”, iar actrița de origine cubaneză s-a pregătit timp de nouă luni pentru rol și a luat lecții de dicție. ”A fot exact ca o tortură, foarte epuizant. Simțeam că-mi ia creierul foc”, a povestit Ana de Armas. În filmul care se află în stadiul de post-producție mai joacă Bobby Cannavale și Adrien Brody.

Barbara Niven

marilyn monroe actrite

Actrița a interpretat-o pe Marilyn Monroe în filmul ”The Rat Pack”, din 1998, în care au mai jucat Ray Liotta (Frank Sinatra), Joe Mantegna în rolul lui Dean Martin și Don Cheadle în rolul lui Sammy Davis Jr.

Melody Anderson

marilyn monroe actrite

Anderson a interpretat-o pe bomba sexy în filmul de televiziune din 1993 – Marilyn & Bobby: Her Final Affair, o ecranizare a poveștii de dragoste pe care Marilyn ar fi avut-o cu Robert F. Kennedy, fratele fostului președinte SUA, John F. Kennedy, care ar fi avut la rândul lui, o aventură cu Marilyn.

Ashley Judd și Mira Sorvino

Ashley Judd a avut ocazia să joace în producția HBO din 1996 Norma Jean and Marilyn, und o interpretează pe tânăra Marilyn, înainte ca aceasta să devină cunoscută și pe când încă purta numele de Norma Jean, iar Mira Sorvino interpretează ”varianta celebră”.

 

Poppy Montgomery

Actrița australiană s-a transformat în Marilyn Monroe în miniseria din 2001 – Blonde. Poppy Montgomery a povestit că a așteptat întreaga viață un astfel de rol.

Charlotte Sullivan

În 2011, Charlotte Sullivan a aparut într-unul dintre episoadele miniseriei The Kennedys și a interpretat-o pe Marilyn Monroe chiar în infamul moment în care îi cântă Happy Birthday președintelui John F. Kennedy.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle