Actrița Gal Gadot, interpreta Wonder Woman, așteaptă cel de-al treilea copil

gal gadot insarcinata

Gal Gadot (35 de ani), interpreta Wonder Woman și actrița care va fi cea mai nouă întruchipare a Cleopatrei, a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Gal Gadot este căsătorită cu actorul, producătorul de film și dezvoltatorul imobiliar israeliano-olandez  Jaron Varsano, cu care mai are două fiice, Alma și Maya, de 9, respectiv 3 ani.

“Here we go again,” a scris Gal Gadot pe conturile ei de social media la o zi după ce a luat parte la ceremonia decernării Globurilor de Aur din Los Angeles, anunțând sarcina.

View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Gal Gadot este foarte mândră de familia ei, mai ales că fiicele și soțul ei au avut o apariție specială în filmul Wonder Woman 1984. ”A însemnat enorm pentru mine acest lucru, a fost o scenă special”, a declarat actrița. După nașterea celei de-a doua ei fiice, Maya, Gal Gadot a povestit că s-a simțit ca Wonder Woman.

gal gadot wonder woman

”Cand naști, te simți ca un Dumnezeu. Nu-ți vine să crezi că ai fost în stare de așa ceva. Cel mai bun lucru e să fii mamă, să aduci pe lume copii”, spunea Gal Gadot în 2017.

gal gadot

Gal Gadot a fost încoronată Miss Israel în 2004, la vârsta de 18 ani. Apoi a executat timp de doi ani serviciul militar obligatoriu și și-a început studiile la Colegiul IDC Herzliya în timp ce-și derula activitatea de model și de actriță. Prima apariție marcantă în filme a actriței a fost în 2009, în rolul lui Gisele Yashar din  Fast & Furious, rol pe care l-a reluat și în continuările seriei. Recunoașterea absolută a venit în urma rolului Wonder Woman și a fost numită de publicația Time una dintre cele mai influente personalități din lume. Gal Gadot este și una dintre cel mai bine plătite actrițe de la Hollywood.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle