(P) Acordă-ţi mai multă atenţie!

activia

Unii spun că este vorba de respirație, alții că trebuie să ai poziția corectă. Noi credem că echilibrul vine, de fapt, din cât de multă atenție îți acorzi în fiecare zi. Atunci când îți aduci întregul corp în echilibru se întâmplă lucruri speciale: privești totul mai clar, intri în contact cu tine și te simți mai relaxată.

Fiecare zi din viaţa ta este pe fast-forward si, uneori, pare pur şi simplu imposibil să te opreşti, să faci o scurtă pauză. Iar în tot acest haos, cu greu mai găseşti timp pentru tine, pentru lucrurile care îţi fac plăcere cu adevărat. Uneori însă, trebuie sa te deconectezi, să te pui pe primul plan şi să faci tot posibilul să îţi redescoperi liniştea. Chiar aşa, când a fost ultima dată când ai mers într-un loc pentru a te relaxa? Când ţi-ai închis telefonul şi ai uitat de laptop, mail-uri şi zeci de alte task-uri şi te-ai bucurat de timpul petrecut cu tine? A trecut ceva vreme de atunci, nu-i aşa?

Ei bine, toamna aceasta, Activia te invită să ai mai multă grijă de tine: descoperă echilibrul între minte, trup și spirit în Activia Wellbeing Camp. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe www.activia.ro și primești garantat lecții video de yoga și pilates. La fiecare oră poţi câştiga o sticlă cu infuzor şi automat vei intra în cursa pentru marea evadare: un loc în Activia Wellbeing Camp.

Este important să te cunoști pe tine însăți, ca mai apoi să afli cât de multe poți realiza. Autocunoașterea stabilește o relație directă între tine și profunzimea funcțiilor mentale și fizice. Așa că Activia ți-a pregătit trei zile pline de energie pozitivă, în care vei explora înălțimile capacităților tale, alături de traineri renumiți.

Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție, te va ajuta să înțelegi ce înseamnă un stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată, și cât de important este sportul în viața ta.

„Sunt un om care nu crede în reguli. Cred în sănătate, în îmbunătățirea stilului de viață al clientului, însă modalitatea prin care se ajunge la un astfel de echilibru poate să ia orice formă. Am o abordare relaxată despre antrenament și nutriție pentru că în toți anii aceștia am lucrat mai ales cu și pentru femei și știu că fiecare vrea să găsească o formulă personală de a ajunge acolo unde își dorește. Am încetat demult să mai cred în clișeele promovate de fitspiration-ul de tip american care spune că trebuie să tragi de tine până la epuizare și cu încrâncenare ca să reușești ce îți propui. Am trecut și eu prin asta și nu am obținut nimic, este o lecție pe care am învățat-o pe propria piele. Le spun mereu celor din jur că o masă sănătoasă n-o să te facă slab așa cum o ciocolată n-o să te facă gras”, spune Cori Grămescu.

Andreea Pautov, yoga trainer & tree hugger spune că „în Activia Wellbeing Camp vom începe o călătorie înspre noi printr-un cerc de cunoaștere. Și pentru că vrem să ne deconectăm de toate grijile și responsabilitățile cotidiene și să ne conectăm cu noi însene, în această escapadă de relaxare vom fi cu toții egali. Vom fi copăcei. Vom respira și vom trăi fiecare moment exact așa cum este el. Așadar, te-ai gândit ce copăcel vei fi? 

Liliana Ogun, coach profesionist, te va ajuta să îţi descoperi echilibrul interior, fie că vorbim de carieră, viaţă personală sau relaţiile cu cei din jur.

„Simți că poți face mai mult? Că îți dorești să schimbi ceva în viața ta, însă nu știi de unde să începi? Vrei să ai relații mai bune cu cei din jur, să fii mai eficientă profesional sau pur și simplu vrei ceva nou? Totul începe de la tine! Sunt Liliana și împreună vom naviga pe valurile emoțiilor pentru a te ajuta să îți descoperi echilibrul interior”, spune Liliana Ogun.

Şi tu poţi fi una dintre cele 20 de câştigătoare ale unui program de relaxare în Activia Wellbeing Camp la Hadar Chalet, în perioada 25-27 noiembrie. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe www.activia.ro şi să faci cunoștință cu potențialul tău maxim!

În plus, tot pe site te aşteaptă un quiz interesant prin care vei afla ce te face să te simți cel mai mult în echilibru cu tine însăți. Eşti pregătită să afli răspunsul?

Categorii Lifestyle