În această vară, vă dăm întâlnire la SoNoRo Conac!

kraus

Cea de-a IV-a ediție SoNoRo Conac continuă seria de concerte în această vară, în clădiri unice de patrimoniu din România. Concertele SoNoRo Conac vor oferi un bun prilej iubitorilor de muzică și de arhitectură să călătorească în țară pentru a se bucura de o minunată împletire a celor două arte. Cele mai frumoase locuri din România, povești pline de emoție, istorie, muzică: totul se întâmplă vara aceasta la SoNoRo Conac!

Bisericile Fortificate din Criț și din Ilieni, Casa Kraus din Criț, Casa cu Blazoane din Chiojdu, Conacul Domniței Ralu din Chițorani și Casa de Oaspeți a Prințului de Wales din Valea Zălanului sunt locurile încărcate de istorie, dar și de poezie, ce vor găzdui în perioada următoare întâlniri cu Ludwig van Beethoven, Zoltán Kodály, Jean Sibelius, Edward Elgar, Johann Sebastian Bach, Béla Bartók, Wolfgang Amadeus Mozart și György Ligeti, în interpretarea lui Răzvan Popovici (violă), Erik Schumann (vioară), Liisa Randalu (violă) și Jan-Erik Gustafsson (violoncel).

Programul SoNoRo Conac până la finalul verii este următorul:
– Biserica Foritficată și Casa Kraus (foto sus), Criț, județul Brașov   (23 iulie 2016)
– Casa cu Blazoane, Chiojdu, județul Buzău (24 iulie 2016)
– Conacul Domniței Ralu, Chițorani, județul Prahova (25 iulie 2016)

casa domnitei ralu
Conacul Domniței Ralu

– Biserica Fortificată, Ilieni, județul Covasna (29 iulie 2016)
– Casa de Oaspeți a Prințului de Wales, Valea Zălanului, județul Covasna (6 august 2016)

Casa de Oaspeți a Prințului de Wales
Casa de Oaspeți a Prințului de Wales

Accesul la concertele SoNoRo Conac se face doar pe bază de invitație sau rezervare, în limita locurilor disponibile, la: mariaclara@sonoro.ro sau 0741.190.470.

Mai multe informații despre SoNoRo Conac sunt disponibile pe: conac.sonoro.ro

Categorii Lifestyle