Accesorii simpatice pe care vei vrea să le porți nonstop

Pentru că vine weekendul, m-am gândit să alcătuiesc o listă cu cele mai simpatice accesorii peste care am dat în ultima săptămână.

În general, perlele intră la categoria elegant şi sofisticat”, fiind considerate prea preţioase pentru a fi asociate cu un outfit casual (Caroline de Maigret, muza lui Karl Lagerfeld, demonstrează totuşi că un şirag de perle arată superb alături de o pereche de jeanşi). Dacă îţi plac perlele şi vrei ceva pentru toată ziua, iată o opţiune super simpatică: Un colier Miss Mary A Little din piele întoarsă şi cu mărgele care imită (chiar foarte bine) perlele, pe care îl poţi purta stil choker, înfăşurat în diverse feluri în jurul gâtului, sau, eventual, chiar şi pe post de brăţară.

Colier Miss Mary A Little – preț la cerere – aici

Am găsit cerceii perfecţi pentru brunch! Nu că nu ar fi buni de purtat şi în alte situaţii – o să arate super cool cu un pulover pe gât, sau ca să pună în evidenţă un guler interesant. Poţi de fapt să îi porţi cu orice – cu cămăşi la birou, cu topuri în weekend, cu rochii romantice, şi tot aşa.

Cercei Bon Bijou – 300 lei – aici

Precis ai un emoji favorit – topul meu le include pe cele cu inimioară, pupic, maimuţica cu mâinile la gură şi pisica cu ochi cu ochi în formă de inimioare. La The Glory Lab găseşti o colecţie de cercei cu cele mai populare emoji – dă fuga şi vezi dacă îţi găseşti preferatele printre ele.

Cercei The Glory lab – 381,93 lei – aici

Inelele midi (cele care se poartă la jumătatea degetului) nu mai sunt de mult ceva nou – probabil le-ai tot observat de câteva sezoane încoace peste tot, însă şi-au păstrat alura interesantă. Cel mai simpatic inel de acest gen pe care l-am văzut recent este cel de mai jos, cu steluţe.

Inel Atelier Eclat – 39 lei – aici

Obişnuiam să nu port sacoşe din material textil, însă în ultima vreme mi-am dat seama cât de comode sunt (mai ales în zilele în care am de cărat după mine diverse chestii grele care ar putea deforma o geantă din piele). În calitate de autodeclarată crazy cat lady”, nu se putea să nu pun ochii pe sacoşa de mai jos:

Geantă catryoshka – 29,90 lei – aici

Mixul perfect între sofisticat şi jucăuş – o broșă care aduce uşor cu un stick figure, dar care este destul de edgy încât să poată fi purtată şi cu o ţinută mai sobră, la birou, de pildă.

Broșă Alexandra Nacu – 120 lei – aici

Dacă vreunul dintre accesoriile de mai sus îţi face cu ochiul, să ştii că există posibilitatea să îl găseşti la jumătate de preţ la târgul Half Is Free, pe data de 25 februarie, alături de multe alte accesorii cu preţ înjumătăţit!

CITEȘTE ȘI:

10 piese casual perfecte pentru zilele de weekend