Accesorii simpatice pentru Valentine’s Day

Am vorbit ieri (aici) despre idei de look-uri de Valentine’s Day în funcție de cum ai de gând să petreci – câte o idee de outfit pentru orice ocazie – iar azi am zis să fac câteva propuneri de piese care aduc în atenție în mod discret aerul romantic al sărbătorii. Bineînțeles, le poți purta oricând, nu doar pe 14 februarie.

Dacă preferi un detaliu subtil, care să sublinieze aerul romantic al sărbătorii în cel mai discret mod, optează pentru un inel precum cel de mai jos. Îl poți purta în tandem cu alte inele (look-ul stacked e din ce în ce mai popular) sau ca atare.

Inel Pandora – 279 lei – aici

O versiune nouă a iconicilor ochelari stil Lolita vine sub forma unor rame ușor alungite, care, pe lângă efectul girly și jucăuș, adaugă și o tușă de glamour prin intermediul formei cat eye.

Ochelari de soare – 19 lei – aici

O declarație pe cât de simplă, pe atât de striking – LOVE. Un tricou clasic, alb, cu siluetă supradimensionată, e una dintre piesele pe care eu consider că lumea nu le poartă îndeajuns de mult – am vorbit mai mult despre asta aici.

Tricou Soufiane Ahaddach – 460 lei – aici

Încă un tricou alb, de purtat alături de… practic orice. Alături de fuste (scurte, pentru un look flirty, sau creion pentru un look de birou), alături de jeans (lăsat ca atare când e purtat cu siluete skinny sau înnodat ori introdus în talie când e purtat cu croieli mai largi), alături de pantaloni, de ghete, de pantofi cu toc…

Tricou Dsquared2 – 695 lei – aici

Dacă preferi inelele cu aer un pic mai glam, optează pentru unul cu piatră colorată, un pic mai strălucitor decât varianta minimalistă de mai sus.

Inel Pandora -249 lei – aici

Nu știu cum ești tu, dar eu îmi scap aproape zilnic telefonul pe jos, deci am nevoie neapărat de o carcasă pentru el – iată o opțiune simpatică (care o să dea bine și în pozele făcute în oglindă).

Carcasă Kate Spade (pentru iPhone) – 170 lei – aici

Mereu mi s-au părut ușor impractice gențile din material transparent – arată adesea mai bine când sunt goale decât atunci când pui tot felul de lucruri în ele, dar, cu toate acestea, trebuie să recunosc că sunt incredibil de simpatice, cum e și cazul celei de mai jos.

Geată Forever 21-  disponibilă în magazinele Forever 21

Cât de cool ar arăta puloverul de mai jos într-o ținută all black, astfel încât să sară în evidență nasturii haioși în formă de inimă?!

Pulover Moschino – diponibil în magazinele Moschino

Dacă nu îți place ideea de a purta inimioare de Valentine’s Day, ai putea să faci un statement cu geaca moto de mai jos. De purtat peste un tricou simplu, alb, bărbătesc, și cu pantofi cu toc.

Jachetă din piele ecologică – 460 lei – aici

Te întrebi ce cercei ar trebui să porți în 2018? Cât mai mari! Pune la păstrare modelele micuțe, pentru moment, și optează în schimb pentru cercei statement.

Cercei Claire’s – disponibili în magazinele Claire’s

Un pulover pe care poți foarte bine să-l porți și la un date, dar și la birou. Pentru date, asortează-l cu o pereche de jeanși negri, iar la birou, poartă-l cu pantaloni ușor largi, cu aer masculin.

Pulover Mulberry – 565 lei – aici