VIDEO- Trend Challenge: Provocarea accesoriilor

Când ne gândim la ținute, ne vin în minte în primul rand hainele. Oare ce voi purta: o rochie sau un top și o fustă? Însă de cele mai multe ori, ținutele nu au nevoie sa se sprijine pe cea mai bună alegere a hainelor, cât mai degrabă pe cea mai bună alegere a accesoriilor.

Puterea unei ținute stă în iscusința cu care reusești sa îți alegi accesoriile. Iar un dulap generos nu este neapărat un dulap care are o mulțime de haine, ci este un dulap cu piese basic, ce pot fi ușor asortate cu accesorii diverse. În provocarea lansată de Meli Melo, aceea de a crea trei ținute diferite fără a schimba hainele, ne-am ales în primul rând niste piese basic. O rochie neagră și o rochie albă, două elemente esențiale, pe care majoritatea dintre voi le aveți deja în garderobă.

Tonul dat de accesorii schimbă complet fiecare outfit: de la o ținută boho, până la o ținută de seară, accesoriile au puterea de a dicta direcția unei ținute.

Am avut în vedere și niste pantofi care sa se potrivească temelor alese, si deja ne cunoasteți, am vrut sa dăm un ton fun, așa că am ales niste piese destul de neobișnuite: papuci îmblăniți cu platformă sau sandale din cauciuc cu detalii supradimensionate.

Categorii Video