Accesorii cool perfecte pentru cadourile de Paște de la distanță

Se apropie sărbătorile, iar cadourile de Paște pentru cei dragi nu trebie să întârzie nici anul acesta. Chiar dacă vom fi la distanță, îi putem surprinde pe cei dragi cu mici atenții care să le facă sărbătorile plăcute și care să le reamintească de cât de mult ținem la ei. Ce ai zice de un accesoriu chic? Iată ce idei ne-au venit. 

Chiar dacă vom fi la distanță, nu înseamnă că nu putem, sub o formă sau alta, să fim împreună,  iar cadourile de Paște transmit perfect acest mesaj. Variante sunt la tot pasul, trebuie doar să fii dispusă să înlocuiești căutările și alegătura din oraș cu câteva shopuri online și cu ofertele acestora. Din capitolul cadouri reușite, dacă nu ocupă chiar primul loc, sigur și în topul tău se află accesoriile și, pe bună dreptate, sunt pline de farmec și pot genera întregul farmec al unui look. Noi am căutat câteva piese și iată ce itemuri cool îți propunem să iei în calcul pentru cadourile din acest an:

De exemplu, un cadou perfect pentru una dintre pasionatele de fashion din grupul tău, poate fi o pereche de mănuși statement. Iar pe shopul online al Ioanei Ciolacu, vei găsi câteva piese dintre care îți va fi foarte greu să alegi. Tocmai de aceea poți miza pe un gift card, care să îi permită prietenei tale să aleagă singură printul care o reprezintă. 

Mănuși Ioana Ciolacu, 380 lei

Și cei de la Lyria au implementat o astfel de opțiune prin care poți opta pentru un voucher cadou. Dacă mama ta adoră gențile, oferă-i anul acesta un model special, sub forma unei piese cu pictură manuală sau, de asemenea, poți miza pe un gift card, pentru a-i oferi posibilitatea de a-și alege accesoriul perfect. 

Geantă Lyria, 979 lei

Clasicele bijuterii nu trebuie date nici ele uitării, mai ales că sigur veți avea un party virtual în care toată lumea va purta ceva nou de Paște. Surprinde-ți una dintre împătimitele glam rockului cu un colier inspirat de acest stil și încurajeaz-o să adopte și un makeup pe măsură. 

Colier Meli Melo, 34,99 lei

Pune-ți creativitatea la bătaie și gândește-te la tot ce poate trece drept accesoriu. Pentru o persoană pasionată de arhitectura de interior/design de obiect, accesoriu poate fi chiar un obiect deco. Și pentru că, în general, sărbătorile sunt perioade în care ne reamintim de povești, ce ai zice de un mic obiect inscripționat cu una dintre cele mai celebre și fancy formule magice? Supercalifragilistic, nu-i așa? 

Decorațiune thehome.ro, 65 lei

Știm că ții mult la cei din jurul tău, dar, nu în ultimul rând, poate te gândești și la o mică bucurie pentru tine. Ce-ai zice de o pereche nouă de pantofi? Nu numai că la un moment dat vom ieși din nou în oraș, dar o pereche neumblată de pantofi este perfectă și safe pentru statul în casă. Sau dacă până acum nu ai avut curaj să încerci una dintre tendințele preferate ale marilor case de modă, este momentul să exersezi: sandale + șosete. Ce-ai zice de o pereche de sandale aurii cu o pereche de șosete din lycra cu buline? Noi spunem că e o combinație destul de stylish!

Sandale The 5th Element, 420 lei
  • Toate produsele din articol sunt disponibile pe shopul online al fiecărui brand.

Foto: PR