Accesorii care îți pun în valoare bronzul

hepta_2481848

Odată ce ai obţinut bronzul perfect, e de înţeles că îţi doreşti să îl pui în valoare. Iată câteva accesorii care flatează la fix o piele „de vacanţă”:

FotorCreated4

–> O pereche de cercei cu cristale în nuanţă chihlimbarului au un aer vintage chic şi reflectă lumina – poartă-i la vedere, cu părul prins pe spare cu ajutorul unei bentițe sau coroniţe, ori strâns într-un coc messy, pentru efect maxim şi pentru a atrage atenţia asupra unor umeri bronzaţi.

Cercei Oscar de la Renta – aici

FotorCreated5

–> Un colier care poate fi purtat în două moduri – îţi sugerez să îl porţi cu partea stil choker în faţă, şi partea cu lănţişoare cu perle la spate, alături de o bluză cu spatele gol.

Colier Marc Jacobs – aici

FotorCreated8

–> Bijuteriile care pun cel mai bine în valoare bronzul sunt cele discrete dar elegante, care atrag atenţia prin delicateţe, însă nu fac ca privirile să rămână aţintite exclusiv asupra lor (ca în cazul bijuteriilor masive, statement). Încearcă o brăţară simplă şi subţire pentru un astfel de efect.

Brățară Mademoiselle Felee – aici

FotorCreated6

–> Regula se aplică şi în cazul inelelor – pentru impact maxim, poartă mai multe inele subţiri şi discrete în acelaşi timp.

Set inele Maria Francesca Pepe – aici

FotorCreated1

–> O pereche de cercei simpatici, jucăuşi, şi cu vibe exotic, trimit cu gândul la vacanţă în care ţi-ai căpătat bronzul fabulos.

Cercei Nordstrom – aici

FotorCreated2

–> Poţi atrage atenţia asupra unui bronz impecabil cu ajutorul unui colier multi-strand, care se încolăceşte de jur împrejurul gâtului şi apoi continuă în jos, sfârşindu-se cu mici talismane care atrag privirile spre abdomen. De purtat cu un top sau o cămaşă cropped.

Colier Chloé – aici

FotorCreated9

–> Poţi concentra atenţia pe un ten bronzat cu ajutorul unui accesoriu capilar (pentru a te asigura că iese în evidenţă, nu îl purta alături de alte bijuterii masive, ci maximum alături de câteva alte accesorii minimaliste).

Coroniță Zara – aici

FotorCreated7

–> Focalizează privirile atât asupra feţei, cât şi asupra gâtului, purtând nişte ochelari de soare altfel – mai exact, unii ale căror braţe sunt înlocuite de lanţuri subţiri care se prind, cu ajutorul unor clame simpatice, în par.

Ochelari de soare & Other Stories – aici

Foto sus: hepta.ro