Acasă la Dana Rogoz. Cum și-a amenajat tânăra actriță locuința (FOTO)

Dana Rogoz are o casă cu un farmec aparte, aflată undeva în zona Grădina Icoanei. Este o locuință modernă și confortabilă, cu mult alb, lemn și cărămidă.

Dana și soțul ei au ales toate detaliile și acum se mândresc cu o casă originală, șic.

„Am căutat cumva să păstrăm cât mai mult dintre elementele originale ale casei. Lemnele vechi din podea le-am refolosit în noua structură, ușile au fost integral recondiționate și aduse la lemnul original, am și creat niște chestii mai teatrale, pe care niciun designer de interior nu ar fi putut să le propună, dar sunt anumite detalii pe care numai eu și Radu le-am simțit și ni le-am dorit, chiar dacă nu sunt neapărat convenționale. Am vrut doar ceva personal”, spune Dana.

Casa, cu parter şi mansardă, a fost amenajată în stil scandinav.

“La parter avem dormitoarele, este spaţiul nostru intim, iar la mansardă, am gândit o zonă pentru întâlnirile cu prieteni”, a spus Dana Rogoz, în cadrul unui interviu. Și tot ea a mai dezvăluit și care au fost sursele de inspirație.

”Ne-am inspirat de pe alte bloguri sau imagini de pe Pinterest. (…) Piesa noastră preferată din dormitor este dulapul, realizat după o idee de-ale mele din uşi vechi, recuperate inclusiv de la casele din vecini. De exemplu, pe una dintre uşi am găsit-o întâmplător într-una dintre plimbarile mele cu Vlad, la coşul de gunoi de lângă Parcul Icoanei. Am luat-o de acolo, am recondiţionat-o la fel ca pe celelalte şi am realizat acest dulap, care este de fapt dressingul lui Radu”, a scris actriţa pe blogul personal, www.danarogoz.com.