Acasă la Camelia Șucu

Camelia Șucu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre femeile de afaceri prospere din România, are fler în business și bun gust, iar acest lucru se reflectă și în spațiul în care locuiește.

Penthouse-ul în care locuiește este amplasat în Clubul Rezi­den­ţial Stejarii și este amenajat în stilul Cameliei Șucu.

O casă trebuie să fie un spaţiu funcţional, comod, relaxant, decorat cu bun-gust, al meu, în care să mă simt în siguranţă şi să mă regăsesc, în care să pot să mă bucur de toţi cei dragi mie şi de timpul petrecut cu ei. De aceea e atât de important ca spaţiul în care locuieşti să fie o extensie a personalităţii tale, pentru că acolo îţi găseşti energia cu care poţi ieşi apoi afară, să cucereşti lumea!“, spune femeia de afaceri.

Biblioteca este zona preferată a Camelia Șucu, la fel și terasele spațioase, cu vedere la pădure.

“Îmi place că am o zonă de citit şi una de entertainment, două dormitoare (unu al meu şi unu pe care l-am amenajat pentru copii), dressing, patru băi şi cameră de serviciu. Nu cred că ar mai fi nevoie de ceva pentru o persoană activă cum sunt eu, care are şi o familie mare. Şi ca să vă îm­părtăşesc un secret, marele atu al apartamentului meu sunt cele două terase, cu vedere spre pădure, unde verdele tronează mai ceva ca într-o seră. Eu le numesc «grădina mea privată» şi chiar e extraordinar faptul că pot să-mi beau ceaiul sau cafeaua în tihnă, într-o astfel de ambianţă energizantă.“

Citește mai mult aici!

Categorii Lifestyle