A murit Nathalie Delon, prima soție a lui Alain Delon

nathalie alain delon

Nathalie Delon (79 de ani), prima soție a lui Alain Delon (85 de ani), a murit la reședința sa din Los Angeles din cauza unui cancer agresiv. Anunțul a fost făcut de fiul ei, Anthony Delon.

Actrița Nathalie Delon a fost prima soție a superstarului francez Alain Delon, cu care s-a căsătorit în 1964, după ce actorul de-abia ruspsese o logodnă de cinci ani cu actrița Romy Schneider. Când l-a cunoscut pe Delon, Nathalie avea 21 de ani și s-a îndrăgostit pe loc de sex-simbolul cinemaului francez, care avea atunci 29 de ani. Cei doi au făcut o nuntă-fulger, încununată cu o ”fugă” în Statele Unite. La scurt timp, s-a născut unicul lor copil, Anthony Delon.

nathalie alain delon

Nathalie și Alain Deon au jucat împreună în neo-noir-ul din 1967 Le Samourai, regizat de Jean-Pierre Melville, film care a a primit numeroase aprecieri din partea criticilor și a publicului. Mariajul lor a început să scârțâie din cauza infidelităților lui Alain Delon, care nu facea niciun efort să-și ascundă aventura cu actrița Mireille Darc. După patru ani și jumătate de mariaj, Nathalie și Alain Delon au divorțat.

Nathalie a rămas în Statele Unite, unde a continuat să joace și să primească aprecieri pentru aparițiile sale în filme precum When Eight Bells Toll, în care a jucat alături de Anthony Hopkins. Nathalie a mai jucat în Army Of Shadows și în comedia Easy Down There!, alături de Alain Delon. După despărțirea de Delon, Nathalie a mai trăit povești de dragoste cu Richard Burton și cu Eddie Fisher, ambii foști soți ai lui Elizabeth Taylor.

Nathalie și Alain Delon au rămas în relații cordiale până când moartea i-a despărțit. Fiul lor, Anthony, a și publicat o fotografie cu părinții săi de Crăciun.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle