Alist Designers Boutique: Fashion Editor’s Choice – Outfituri de poveste 

A list Designers boutique

Săptămâna aceasta, în vitrina A list Designers boutique, te așteaptă un cufăr cu povești. La propriu. Iar pe lângă frumosul obiect, poți admira și două ținute de gală!

Poveștile nu au încetat să mă fascineze niciodată. De când eram foarte mică și până astăzi, mi-am găsit inspirația în cadrele de poveste, în care, desigur, protagoniști erau neapărat un prinț, o prințesă, o vrăjitoare și alte ființe mitice. Iar cadrele precum pădurile, grădinile, ruinele, castelele sau albia vreunui râu, sunt și acum sursa mea de inspirație și decorurile pe care le caud adesea pentru pictorialele de fashion de care mă ocup. 

Pentru că suntem în luna uneia dintre sărăbătorile în care fiecare dintre noi, măcar pentru o seară, poate fi orice personaj de poveste își dorește, m-am gândit să caut printre piesele designerilor români de la A list Designers boutique, acele piese de gală, desprinse din povești.

Noaptea de Sânziene

A list Designers boutique
Cămașă și fustă Izabela Măndoiu, brâu Laura Olaru

A list Designers boutique

Chiar dacă vorbim despre o sărbătoare păgână de toamnă, nu aș renunța de tot la ideea de fecioară despletită, îmbrăcată în alb, dansând sălbatic în jurul unui foc de tabără. Ok, poate că n-aș merge chiar atât de departe, mai ales nu în mediul urban, însă un outfit all white, cu o fustă foarte lungă din tulle, aș recomanda pentru o seară specială, fie că o petreci la un spectacol, fie că o petreci acasă, într-un cadru romantic. Cămașa cu broderie delicată, inspirată de ie, păstrează ceva din spiritul verii, cald, confortabil și foarte plăcut. Cele două piese sunt semnate de Izabela Măndoiu, iar brâul lat, ce pune în evidență nuanțele broderiei, face parte din colecția Laurei Olaru. 

Despre Zâne

A list Designers boutique
Rochie Baden11, brâu Izabela Măndoiu, pantofi Laura Olaru, colier Miss Mary a Little
A list Designers boutique
Rochie Baden11, brâu Izabela Măndoiu

Nu știm exact cum arată, cu atât mai puțin cum se îmbracă zânele, însă eu bănuiesc că poartă paiete și rochii destul de lungi, cu diverse detalii precum volanele arhitecturale și, pe de altă parte, răscroieli generoase, foarte senzuale. Am găsit o astfel de piesă în colecția Baden11, pe care am accesorizat-o cu un brâu Izabela Măndoiu și cu o pereche de pantofi Laura Olaru, în cazul în care aceste personaje se mai și încalță din când în când. 

Vino la A list Designers boutique și scrie-ți propria poveste cu ajutorul pieselor designerilor români. Grăbește-te, prima selecție de designeri este aici până pe 31 octombrie, iar de pe 1 noiembrie, te așteaptă noi nume care te vor încânta prin colecțiile lor. 

Partnerii noștri în acest proiect sunt București Mall Vitan și Mastercard.

Foto: arhiva personală