A list Designers boutique: Fashion editor’s choice – Ladies in Red 

Săptămâna aceasta, în vitrina A list Designers boutique, te așteaptă două outfituri all red, în stiluri diferite, care te încurajează să porți din cap până în picioare nuanța preferată de roșu, oricare ar fi aceea!

Pentru vitrina de săptămâna aceasta de la A list Designers boutique, am ales unul dintre trendurile mele preferate de toamnă. Clișeicul gri de toamnă nu mai trebuie nici măcar păstrat undeva acolo ca amintire sumbră, pentru că de câțiva ani am observat cu bucurie că, în sfârșit, femeile din România au început să aibă curaj să poarte culoare. Așa că m-am gândit să le încurajez să își urmeze pornirile cromatice cu o tendință care, din punctul meu de vedere, descrie perfect toamna. Roșu nu este doar nuanța celui mai senzual ruj, ci și a celui mai bun pahar de vin. Oricum ar fi, roșu e despre pasiune. Iar dacă te uiți pțin mai atent în jur, vei vedea că e absolut peste tot! 

Queen Bee 

A list Designers boutique: Fashion editor's choice - Ladies in Red 
Jachetă și rochie Izabela Măndoiu, geantă și curea Laura Olaru, husă pentru telefon Aer Wear
Jachetă și rochie Izabela Măndoiu, geantă Laura Olaru, husă pentru telefon Aer Wear
Jachetă și rochie Izabela Măndoiu, curea Laura Olaru

Ador outfiturile casual îndrăznețe. Chiar dacă nu suna a îndrăzneală, monocromia perfectă nu este un task prea ușor de îndeplinit. Însă atunci când porți o nuanță aprinsă de roșu, nu mai trebuie decât să mizezi pe încrederea în propria-ți persoană și pe liniile clasice ale celor mai feminine itemuri. De exemplu, în colecția Izabelei Măndoiu am găsit una dintre cele mai cool jachete, care definește perfect spiritul întreprinzător al unei antreprenoare tinere, să zicem, grație broderiei delicate cu motivul albinei, pe care l-am regăsit și în cea mai recentă colecție Kenzo, prezentată la Săptămâna Modei de la Paris. Am ales să o combin cu o rochie a aceluiași designer pentru a păstra nuanța de roșu, dar pentru geantă (Laura Olaru) am optat pentru un ton puțin mai închis pentru a o pune în evidență. 

Romantic Rebel

Rochie Georgette, vestă, curea și geantă Laura Olaru, colier purtat ca bentiță și inel Miss Mary a Little
Rochie Georgette, inel Miss Mary a Little
Vestă și curea Laura Olaru

Atunci când mă gândesc la contrast, nu îmi vine musai în minte o combinație cromatică, ci mai degrabă un mix surprinzător de stiluri. De fapt, nici nu știu ce mai poate fi surprinzător în toamna lui 2020! Însă ador ideea de romantism x putere, astfel încât o rochie cu mici volane (Georgette) și o biker jacket fără mâneci (Laura Olaru) îmi par perechea perfectă pentru un weekend plin de aventuri. Mai ales acum, când vremea încă permite minunatele deplasări pe motocicletă.

Mai multe tonuri de roșu te așteaptă la A list Designers boutique, așa că vino și găsește piesele care îți definesc cel mai bine stilul. Alături de noi în acest proiect sunt partenerii noștri București Mall Vitan și Mastercard.

Foto: arhiva personală