Alist Designers Boutique – Fashion Editor’s Choice: It’s All About the Trench Coat!

A list Designers boutique - Fashion editor’s choice: It’s all about the trench coat!

Săptămâna aceasta, în vitrina A list Designers boutique, găsești două outfituri a căror piesă-cheie este trenciul, pe care o consider unul dintre itemurile fără de care toamna nu ar spune cele mai frumoase povești cu detectivi. 

Trenciul sau trench coat-ul, așa cum este cunoscut internațional, este o piesă statement. Faima precedă orice s-ar putea spune despre acest item al garderobei de toamnă, însă, pentru mine, înainte de toate, înseamnă acea piesă caracteristică otfitului de detectiv. Poate că vă amintiți de simpaticul Inspector Gadget sau poate că urmăriți și voi seriale polițiste în care, din buzunarele trenciului, apar tot felul de ustensile dedicate investigațiilor. Pe de altă parte, nu pot trece peste cele două piese iconice purtate de Audrey Hepburn și de George Peppard, în scena de final din Breakfast at Tiffany’s, atunci când Holy își caută pisica parțial abandonată. Noi astăzi nu investigăm decât tendințele și colecțiile designerilor români. Iată ce piese interesante am descoperit. 

Printuri de efect

Trench Aew Wear, guler Kinga Varga, vestă Laura Olaru, rochie Catch Michelle, geantă Laura Olaru
Trench Aew Wear, guler Kinga Varga, geantă Laura Olaru

Pusesem de multă vreme ochii pe piesa din colecția Aer Wear, însă numai acum i-am găsit, în sfârșit, contextul perfect! Iar surpriza vine de abia atunci când o privești din spate, acolo unde conturul unor siluete feminine te cucerește de la prima vedere! Am asortat trench-ul cu o rochie Catch Michlle, cu un imprimeu care îl susține pe cel despre care tocmai v-am spus, și cu o vestă motorcycle Laura Olaru, care inspiră la forța feminină. 

O piesă clasică

Trench Liudmila Storojuc, rochie Georgette, cămașă Acob a Porter, curea și geantă Laura Olaru

Dacă ești adepta pieselor clasice, Liudmila Storojuc are în colecția sa un trech în adevăratul sens al cuvântului, demn de orice rol de detectivă. Pentru că mi-am dorit să compun un look foarte feminin, l-am combinat cu o rochie Georgette și cu o cămașă din mătase Acob a Porter. Iar pentru a pune în evidență nuanțele diafane de lila, am optat pentru accesorii într-o nuanță intensă de roșu, semnate Laura Olaru. 

Vino la A list Designers boutique și găsește-ți trench coat-ul preferat printre creațiile designerilor români. Grăbește-te, prima selecție de designeri este aici până pe 31 octombrie, iar de pe 1 noiembre te așteaptă noi nume. 

Partenerii noțtri în acest proiect sunt București Mall Vitan și Mastercard. 

Foto: arhiva personală