A list Designers boutique: 5 piese-cheie pentru acest moment al anului 

A început ultima lună de toamnă, așa că e momentul să celebrăm frumosul anotimp prin toate metodele pe care le mai avem la îndemână. Și pe lângă celebrele arome spicey de cafea sau pe lângă plimbările în natură, moda rămâne un mijloc de expresie veritabil. Iată ce am descoperit în colecțiile designerilor români prezenți acum la A list Designers boutique: 

Paltonul clasic camel

Una dintre piesele statement de toamnă este, fără îndoială, paltonul camel. L-ai văzut în atâtea filme și în outfiturile atâtor celebrități internaționale încât ai fi, poate, tentată să spui „Gata!” Însă cum lucrurile clasice sunt întotdeauna cele mai frumoase, nu te grăbi să renunți tocmai la paltonul clasic camel, cel puțin nu fix acum, când în tendințe sunt piesele din stofă, confortabile, ușor de adaptat fiecărui stil, fie că alegi să le porți cu jeans sau cu rochii din tulle, în outfituri-hibrid. O astfel de piesă găsești și la A list Designers boutique, în colecția Undress. 

 A list Designers boutique
Undress

Rochia 70s cu volane romantice

Dacă te-ai uitat de curând la vreunul dintre serialele-fenomen de pe Netflix (i.e. The Queen’s Gambit sau Emily in Paris), știi probabil că referințele anilor ’60-’70 sunt extrem de puternice în acest moment. Astfel, nu poți lăsa toamna să treacă fără să porți o rochie în acest stil. Noi îți propunem o piesă într-o nuanță nobilă de galben, cu un print delicat grafic, cu buline, și cu mici accente romantice, precum volanele, în zona manșetelor, sau precum o fundă în jurul taliei. Găsești această rochie în colecția celor de la Antante. 

 A list Designers boutique
Antante

Geanta mini 

Anul acesta este despre a ne întoarce la lucrurile simple, de care avem cu adevărat nevoie și despre a elimina excesul. Astfel, îți propunem un mic exercițiu. Mic pentru că el are forma unei genți mini, extrem de chic. Optează pentru o nuanță îndrăzneață de roșu și pentru un pattern exotic, cum ar fi cea de la Brush by MG. 

 A list Designers boutique
Brush by MG

Colierul din aur

În ceea ce privește accesoriile sau bijuteriile, alege, de data aceasta, ceva delicat, dar prețios. Cei de la Mizza Jewelry te așteată în spațiul din București Mall Vitan cu piese care vor deveni noile tale preferate în materie de bijuterie. Preferatul nostru, în acest moment, este colierul compus dintr-o bucată formată din zale de mici dimensiuni, un pandantiv oval și o componentă clasică. 

 A list Designers boutique
Mizza Jewelry

Bocancii army 

Pentru a crea un contrast cu toate celelalte piese boho-chic, poartă o pereche de bocanci în nuanța rochiei, dar cu un design surprinzător pentru acest tip de styling. La Exclusives. ro găsești modele pe cât de funky, pe atât de ușor de adaptat unui outfit cu linii foarte feminine, deci tot ce îți mai trebuie este chiar curajul de a încerca!

 A list Designers boutique
Exclusives.ro

Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard, se află și partenerii de la București Mall Vitan. 

Foto: PR