A List Bazar- Noutățile săptămânii

Fiecare săptămână aduce noutăți care mai de care mai variate. Așadar, Marks & Spencer celebrează campania Britain’s Best Loved Denim, THE WOMEN`S LOCKER intră pe piața din România, iar Pandora vine în ajutorul celor îndrăgostiți, cu o nouă colecție. Detalii, în cele ce urmează!

Celebrează imperfecțiunile perfecte ale iubirii, cu Pandora

Cadourile romantice nu trebuie să fie plictisitoare. „Inimile sunt o parte esențială din ADN-ul Pandora și un element vizual pe care întotdeauna l-am folosit cu plăcere”, declara Directorii de Creație Francenzo Terzo și A. Fillippo Ficarelli. Arătând că dragostea îmbracă numeroase forme și nu este întotdeauna fără defecte, noile modele de inimi Pandora sunt un cadou perfect de Ziua Indrăgostiților.

Marks & Spencer celebrează campania Britain’s Best Loved Denim

În această primăvară, Marks & Spencer introduce cele mai îndrăgite piese din denim, celebrând campania Britain’s Best Loved Denim ce oferă o gamă largă de stiluri, mărimi și modele, potrivite pentru întreaga familie. Această colecție include piese contemporane, stylish și inovatoare, cu noi forme și nuanțe autentice, fabricate din bumbac sustenabil.

THE WOMEN`S LOCKER intră pe piața din România

La fiecare început de an ne setăm noi obiective și aproape de fiecare dată, unul dintre ele este să includem în rutina zilnică mai multe activități sportive față de anul precedent. Dincolo de aspectul armonios pe care îl are un corp tonifiat, acesta devine un prieten indispensabil în depășirea provocărilor zilnice.

Pentru femeia activă, ale cărei ambiții și forțe creatoare sunt greu de  egalat, THE WOMEN`S LOCKER dezvoltă, testează și produce echipamente sportive funcționale folosind materiale premium din fibre ce oferă suport în atingerea obiectivelor setate.

Samsung EGO revoluționează Mercedes-Benz Fashion Week Madrid (MBFWMadrid) cu prima defilare de modă în 5G din lume

Samsung a scris istorie încă o dată luându-și angajamentul de a îmbina industria de fashion cu tehnologia  prin intermediul primei defilări de modă în 5G, care a avut loc în Madrid. Industria de fashion a avut acces la ultimele inovații tehnologice în cadrul evenimentului, asfel încât designerii și-au putut expune creațiile în fiecare colț al lumii în timp real. Proiectul Samsung EGO Innovation a prezentat colecția câștigătorului sub forma unui concept inovator în cadrul Mercedes Benz Fashion Week Madrid (MBFWM): două defilări transmise simultan și în timp real. Acest lucru a fost posibil datorită smartphone-urilor Samsung Galaxy Note10+ 5G și a rețelei 5G de la Vodafone. Latența scăzută, care reprezintă diferența dintre momentul emiterii și momentul comunicării efective, a fost de doar 1 milisecundă, față de 1,5 sau 0,8 secunde în rețelele 4G.

Primul Institut Guinot din Romania a fost deschis oficial în București

GUINOT INSTITUT PARIS este prezent în România începând de azi. În regim de franciză, primul Institut Guinot a fost lansat oficial în București, pe Calea Dorobanților 116-122, și aduce, în premieră în țara noastră, experiența originală de beauty oferită de doctorii în frumusețe Guinot. Aceștia le oferă pacienților un tur de descoperire a institutului și a tehnologiilor Guinot, o consultație personalizată, un diagnostic exact și cu prescripție, precum și soluțiile de înfrumusețare Guinot adecvate: tratamentele faciale și corporale de ultimă generație, produse cosmetice profesionale ce completează rezultatele din institut, precum și servicii complementare (epilare laser, manichiură) pentru un rezultat estetic complet, o reală alternativă noninvazivă la medicina estetică.

Doctorii în frumusețe Guinot, cu expertiză obținută în cadrul programelor de training realizate în Franța, recomandă planul customizat de tratamente profesionale Guinot astfel încât rezultatele estetice să fie obținute rapid.

Procedurile sunt realizate în camere de tratament trademark Guinot, apelând la tehnologiile și produsele de ultimă generatie ale brandului, rezutatul studiilor amănunțite ale celor mai buni specialiști în industria de frumusețe din lume.

Categorii Lifestyle