A List Bazar: noutățile săptămânii

Sfârșitul anului aduce lansări de produse variate, pentru toate poftele.

Pe 27 decembrie, TEZYO dă startul campaniei WINTER SALE cu promoții de până la 40 % în toate magazinele și online.

TEZYO lansează campania WINTER SALE, cu reduceri de pănă la 40% , incepand cu data de 27 decembrie 2019. Anul acesta, TEZYO a continuat să vorbească despre stil și despre asumarea lui cu nonconformism si curaj: fie că a aplaudat contrastele, fie că a declarat că „Realitatea este stilistul ideal”,  că viața de zi cu zi este sursa de inspirație care ne conturează stilul unic și care ne completează creativitatea și felul în care ne exprimăm.

Cadouri prețioase de Crăciun

În luna cadourilor, gesturile de afecțiune nu doar se simt, ci se și văd. Ambalate cu grijă, alese cu cea mai mare atenție, acestea sunt cadourile pe care le oferim celor dragi ca mici dovezi de iubire, cu scopul de le aduce bucurie. Există un loc în care aceste mici dovezi ale prețurii ascund povești speciale ce își păstrează strălucirea pentru totdeauna.

De acest Crăciun, cadourile prețioase crează emoție pentru celălalt și pot fi descoperite în KULTHO boutiques, unde consilierii KULTHO pot oferi îndrumare, dar și online, pe www.kultho.ro.

15 ani de Blue Air marcați prin programul “Blue Benefits”

Blue Air, cea mai mare companie aeriană după numărul de pasageri transportați, împlinește 15 ani de la primul zbor. Acum 15 ani, pe 13 decembrie 2004, primul avion Blue Air decola de la București spre Timișoara. Era un Boeing 737 seria 300. De atunci, am transportat peste 30 de milioane de pasageri, 37 de milioane de bagaje și am parcurs peste 340 de milioane de km.

Așa arată în câteva cuvinte primii 15 ani Blue Air, pe care compania îi marchează prin lansarea abonamentului Blue Benefits, care oferă pasagerilor posibilitatea să beneficieze de oferte și reduceri speciale pe tot parcursul anului, pentru un număr nelimitat de zboruri. Fiind un produs aniversar, a fost astfel conceput încât costul acestuia să fie acoperit încă de la prima călătorie cu familia sau cu prietenii. Mai multe detalii, pe site ul blueair.

Categorii Lifestyle