A încălcat Meghan Markle regulile vestimentare la ceremonia Reginei?

Chiar dacă Regina a împlinit 94 de ani pe 21 aprilie, pe 9 mai, a avut loc ceremonia anuală Trooping the Colour, în care se sărbătorește oficial ziua de naștere a acesteia. E o tradiție de 250 de ani și constă în faptul că trupele militare defilează la Palatul Buckingham, eveniment la care participă întreaga familie regală.

A fost primul Trooping the Colour la care a participat Meghan Markle și, din câte aflăm de la Page Six, se pare că ținuta pe care a ales-o a fost criticată pe rețelele de socializare.

Pentru eveniment, Meghan a ales o rochie roz pal Carolina Herrera, fără umeri și fără mâneci, ceea ce se pare că i-a supărat pe unii dintre critici. Dacă ne uităm atent la fotografia care-i înfățișază pe toți membri familiei regale la balcon, observăm că atât Ducesa de Cambridge, cât și Camilla Parker-Bowles au purtat ținute care nu le lăsau umerii la vedere. Totodată, fanii fostei actrițe i-au sărit în apărare, amindu-ne că atât Ducesa de Cambridge, cât și Prințesa Diana au purtat în trecut rochii fără umeri.

Dacă Meghan Markle a încălcat regulile vestimentare la ceremonia Reginei sau a fost o ținută statement asumată nu se știe încă, deoarece nu a fost făcut încă public un cod vestimentar al evenimentului.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle