A apărut trailerul sezonului patru din „The Crown”

Pentru cei care așteptau cu nerăbdare sezonul patru din serialul Netflix despre domnia reginei Elisabeth II, suspansul a luat sfârșit. Producătorii au lansat trailerul care o are în centru pe Prinţesa Diana.

Diana (interpretată de Emma Corrin) şi prinţul Charles (jucat de actorul Josh O’Connor) sunt protagoniştii trailerului pentru sezonul care va fi lansat pe 15 noiembrie 2020. Și tot acum o putem vedea și pe actrița Gillian Anderson în rolul prim-ministrului Margaret Thatcher.

Inspirat de piesa „The Audience”, serialul spune povestea domniei de decenii a reginei Elizabeth II şi lupta între identitatea privată şi cea publică. The Crown a avut un succes la care nimeni nu se aștepta. Atât de mare, încât producătorii, care inițial anunțaseră doar 5 sezoane, au decis să-l producă și pe al șaselea.

Acţiunea celui de-al patrulea sezon începe la finalul anilor 1970, când regina, interpretată de Olivia Colman, şi familia sunt preocupate cu asigurarea liniei succesiunii la tron prin găsirea unei soţii potrivite pentru prinţul Charles.

Scris de Peter Morgan, în distribuţia sezonului patru se regăsesc şi Helena Bonham Carter ( în rolul prinţesei Margaret), Tobias Menzies (în rolul ducelui de Edinburgh), Erin Doherty (prinţesa Anne), Emerald Fennell ( în rolul Camillei Parker Bowles) şi Marion Bailey (regina mamă).

viewscnt

Categorii Lifestyle