A apărut trailerul serialului ”Emily in Paris” (Sezonul 2)

Fanele serialului ”Emily in Paris”, al cărui nou sezon apare pe 22 decembrie pe Netflix, se vor bucura să vadă acum trailerul mult așteptat.

Emily in Paris este un serial-hit, cu aproape 60 de milioane de difuzări în prima lună de la lansare, iar mare parte din succesul producției se datorează și conexiunii pe care o face cu lumea modei. Netflix va lansa cel de-al doilea sezon al serialului Emily în Paris chiar înainte de Crăciun.

Sezonul doi al ”Emily In Paris” îl readuce în prim-plan și pe Antoine Lambert, unul dintre clienții companiei la care lucrează Emily, Savoir, cel care flirta fără rușine cu americanca. Acesta deține o companie producătoare de parfumuri și este și investitor în restaurantul lui Gabriel. Prezența lui Antoine va declanșa o mulțime de drame, promit producătorii.

În serial vom avea parte și de apariții guest-star, și anume Jeremy O. Harris și Arnaud Binard. Harris va interpreta rolul unui designer de modă osbcur, iar Binard va fi un proprietar petrecăreț de club din Saint Tropez.

CITESTE SI:

Imagini noi de la filmările “Emily in Paris”, sezonul II

Categorii Lifestyle