9 pulovere cu aer festiv, perfecte pentru sărbători

colaj-pl

An de an, aceeaşi bătălie”: fanii puloverelor festive versus oamenii care le numesc ugly Christmas sweaters”.

Nu cred că mai e nevoie să explic de care parte sunt eu, căci lista de mai jos vorbeşte în numele meu…

Pun pariu că găseşti măcar unul care e pe gustul tău (citește cum poți să le porți și vezi, în SHOP THIS STORY, mai jos, de unde le poți cumpăra).

Să începem uşor, cu un pulover care va surâde şi celor care nu sunt (încă) convinşi că le-ar sta bine cu un Christmas sweater. Mai exact, un model cu imprimeu de inspiraţie folclorică, care se încadrează în categoria puloverelor care sărbătoresc sezonul de iarnă fără a atrage în mod special atenţia printr-un print ieşit din comun sau un mesaj festiv. Decolteul amplu, stil bărcuţă, îl face să arate drăgălaş şi feminin, compensând în mod ideal pentru silueta supradimensionată.

untitled-2_0008_layer-1

Poate că unii l-ar încadra la categoria ugly”, dar eu îl pun în categoria adorabil”. Este vorba despre acest pulover cu print jucăuş, care îmi face poftă de ciocolată caldă şi dat cu sania.

untitled-2_0006_layer-3

Dacă preferi o variantă mai adultă” a puloverului de sărbători, iat-o. Deşi este vorba despre un print cu urşi polari, look-ul final este unul care ar merge foarte bine purtat chiar şi la birou în preajma sărbătorilor. Asortează-l unor jeanşi negri cu croială clasică şi completează cu o căciulă beanie.

untitled-2_0001_layer-8

Delectează copilul din tine cu un pulover super simpatic cu nimeni altul decât Rudolph. E perfect pentru dimineaţa de Crăciun, când deschizi cadouri, sau îţi poate ţine de cald când te duci la un târg de Crăciun.

untitled-2_0007_layer-2

Dacă în general nu îţi plac puloverele cu mesaje sau imprimeuri haioase, o variantă grown-up şi glam este un pulover clasic, în nuanţa perfectă de roşu (ce poate fi mai festiv?), cu detalii strălucitoare discrete. Îl poţi purta cu fuste pentru un aer ultra-feminin, ori alături de jeanşi sau pantaloni cu croială relaxată pentru un vibe casual.

untitled-2_0002_layer-7

Îţi plac imprimeurile haioase dar ţi-ai dori şi o tuşă glam? Iată îmbinarea perfectă: un pulover cu detalii din paiete, într-o nuanţă spumoasă de crem.

untitled-2_0000_layer-9

Stranger Things se numără printre serialele-cult ale anului, iar dacă te numeri printre fani, ce zici de un pulover care arată tuturor asta? Numai bun pentru un binge (re)watching al primului sezon în zilele libere de sărbători!

untitled-2_0003_layer-6

Dacă ţi-a plăcut puloverul cu Rudoph de mai sus, precis o să îţi placă şi acesta, care e în acelaşi spirit dulce şi jucăuş. În plus, silueta stil clopot e flatantă şi cozy.

untitled-2_0005_layer-4

Pentru fanele hainelor cu inscripţii, iată o variantă de pulover tematic cu un mesaj sweet & romantic. Poartă-l cu o fustă scurtă cu pliseuri şi balerini cu panglici care se prind pe gleznă.

untitled-2_0004_layer-5

SHOP THIS STORY: