9 perechi de botine în care să îl aştepţi pe Moş Nicolae

fotorcreated10

Azi am intrat oficial în sezonul de iarnă, aşa că avem scuza perfectă să cumpărăm încă o pereche (sau mai multe) de botine. Cine ştie, dacă am fost cuminţi, poate le găsim pline cu dulciuri şi cadouri de la Moş Nicolae în noaptea de 5 decembrie!

Dacă nu ai apucat să cumperi măcar ceva din colecţia Kenzo X H&M şi regreţi acest lucru (colaborările retailerului cu diverse branduri, având în vedere faptul că sunt lansate în ediţie limitată, se transformă automat în collectibles), să ştii că încă mai sunt disponibile câteva piese. Precum aceste cizme perfecte pentru când va ninge (şi mai ales pentru când va începe să se topească zăpada şi va trebui să te fereşti de bălţi la tot pasul) – sunt impermeabile, au talpă aderentă şi, în plus, aduc o pată de culoare veselă look-urilor sobre de iarnă.

fotorcreated5

Botine H&M- 599 lei – aici

Poate că nu sunt tocmai practice pentru iarnă, însă botinele de mai jos sunt atât de cool încât nu puteam să le omit din această listă (de aici şi faptul că trişez uşor incluzându-le în categoria botinelor). Poartă-le cu o pereche de dresuri opace negre şi groase (minimum 60 de DEN) şi cu o pereche de şosete din lână cu fir metalizat (da, concomitent).

fotorcreated2

Botine Zara – 399,90 lei – aici

Unul dintre trendurile recente în materie de pantofi care se numără printre favoritele mele este cel al pieselor metalizate. Ia de exemplu botinele de mai jos – nu numai că sunt atât de cool încât completează perfect o ţinută simplă de zi, ci pot fi asortate şi unui party outfit.

fotorcreated9

Botine Vetements – 8.245 lei – aici

Un strop boho, un strop romantice, botinele de mai jos sunt perfecte alături de o rochie trei sferturi din catifea. Bineînţeles, le poţi purta în multe alte variante: cu o fustă scurtă din piele neagră lăcuită, cu jeanşi cu talie înaltă, cu o rochie lungă cu print floral – acestea sunt numai câteva idei.

fotorcreated7

Botine Chloé – 8.060 lei – aici

Dacă aveai nevoie de o pereche de botine ultra-feminine – iată-le. Merg perfect cu orice outfit de zi – jeanşi, fuste din lână, rochii din catifea, sau chiar şi cu un outfit cu aer business (o pereche de pantaloni pană din lână şi o cămaşă cu jabou, de exemplu).

fotorcreated3

Botine Zara – 399,90 lei – aici

Fă din încălţăminte piesa de rezistenţă a outfitului cu ajutorul unor botine care nu au cum să treacă neobservate – precum cele de mai jos, cu aplicaţii de cristale şi doi ciucuri din blană absolut adorabili.

fotorcreated6

Botine Gedebe – 3.050 lei – aici

Reiau propunerea de mai sus (cu botinele care să devină piesa principală a ţinutei), numai că în varianta minimalistă: o pereche de botine din piele neagră, simple, clasice, dar care fac un statement puternic cu ajutorul tocului ieșit din comun.

fotorcreated4

Botine Zara – 449,90 lei – aici

Acestea botine super dulci sunt absolut irezistibile. Poartă-le cu fuste scurte, pentru un aer a la Lolita, cu mom jeans pentru un contrast interesant, ori cu rochii despicate, astfel încât să se întrezărească în mod jucăuş la fiecare pas.

fotorcreated8

Botine MR by Man Repeller – 2.005 lei – aici

Încă o pereche de botine care atrag atenția tuturor, în ciuda siluetei clasice şi minimaliste. Eu le-am pus pe lista de shopping.

fotorcreated1

Botine Mango – 449,90 lei – aici

Foto sus: hepta.ro