Cum au pozat designerul Marc Jacobs și actrița Charlotte Rampling pentru Givenchy

Marc Jacobs și actrița Charlotte Rampling au realizat de curând o ședință foto inedită, pentru cea mai nouă campanie Givenchy.

Renumita casă de modă franceză sărbătorește prin acest duo fabulos frumusețea individualistă și atitudinea- emblematică pentru Givenchy.

Vedem, așadar, un mix de haine masculine și feminine, într-o colaborare de zile mari, în fotografii surprinse de celebrul fotograf Craig McDean.  Cu mister, eleganță și rafinament, duo-ul scoate în evidență și o serie de accesorii marca Givenchy.

FOTO: Hepta

S-a spus că datorită măiestriei lui, Louis Vuitton a devenit bijuteria coroanei în imperiul LVMH. Marc Jacobs, fostul director creativ al casei de modă franceze, este genul de personaj pe care cultura pop îl transformă într-un icon.

Cât o privește pe Charlotte Rampling, aceasta a jucat rolul principal în “Hannah”, de Andrea Pallaoro, care i-a adus Copa Volpi la Festivalul de Film de la Veneţia 2017. Actrița a jucat in filme americane începând cu anii 1970, colaborând cu nume ca Robert Mitchum şi Dick Richards, Woody Allen, Paul Newman şi Syndney Lumet. Născută pe 5 februarie 1946, Charlotte Rampling a crescut în Anglia şi Franţa, unde s-a stabilit la jumătatea anilor 1970. Aici a colaborat cu regizori ca François Ozon şi Laurent Cantet.

A jucat în “Asfalt tango” (1996) al lui Nae Caranfil, alături de Mircea Diaconu, dar şi în serialul “Dexter”.