Noutățile toamnei vin de la L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel vine cu noutăți atractive pentru reprezentantele sexului frumos. Brandul a lansat de curând cea mai nouă gamă L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color, iar pe parcursul lunii septembrie a acestui an L’Oréal Professionnel oferă femeilor care se vopsesc cu Majirel o brățară cu motive tradiționale realizate manual de Atelierul de Pânză. Detalii în cele ce urmează!

Produsul vedetă al toamnei: L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

De câte ori ai plecat de la salon încântată de noua culoare a părului tău și ai descoperit, după un weekend la mare și câteva spălări că… șuvițele nu mai au aceeași strălucire? Ei bine, toamna aceasta îți va veni în ajutor cea mai nouă gamă L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color. Ingredientul star al gamei este resveratrol, un produs natural, extras din sâmburi şi coajă de struguri, cu puternic efect antioxidant, care va ajuta fibra capilară pentru o regenerare şi hidratare mai bune. Practic, avem de-a face cu primul serviciu de îngrijire profesională pentru părul vopsit care blochează pigmenții de culoare. Așadar, până la următoarea vizită la salon, strălucirea părului este menținută, iar culoarea rămâne la fel de intensă. Gama include: șampon & balsam pentru menținerea culorii și strălucirii, mască pentru părul colorat, loțiune de fixare a strălucirii pentru păr colorat (ideal de folosit imediat după colorare, pentru a închide instant cuticula firului de păr), spray multifuncțional și (atenție!) cremă pentru corectarea culorii, anti-îngălbenire pentru părul blond și șuvițe de la 7 la 10.

L’Oréal Professionnel oferă femeilor care se vopsesc cu Majirel o brațară cu motive tradiționale realizate manual de Atelierul de Pânză.

Valoarea brățărilor este donată de către L’Oréal Professionnel organizației sociale. L’Oréal Professionnel susține astfel Atelierul de Pânză, care este o întreprindere socială non profit Viitor Plus pentru dezvoltare durabilă. Angajații lor sunt peste 80% femei și 30% persoane cu dizabilități. Cu toții realizează produse care au ca materie primă deșeuri textile din care confectionează genți de panza, săculeți, brățări. Campania se derulează toată luna septembrie.

#impreunacutine #sustinemfrumuseteafemeilor #lorealpro #majirel

 

Categorii Lifestyle