8 seriale pe care nu ai voie să le ratezi primăvara aceasta

Este fără doar și poate primăvara Game of Thrones, pentru că, după cum știm cu toții, pe 15 aprilie revin pe micile ecrane Jon Snow, Daenerys Targaryen, Arya Stark și restul găștii din Westeros. Cu puțin noroc, aflăm și cine rămâne la final pe tronul de fier.

Însă acesta nu este singurul serial pe lista noastră de must-see din această primăvară. Avem titluri noi și vechi care ne vor ține fooooarte ocupați în următoarea perioadă.

After Life

După The Office, Ricky Gervais revine într-un serial nou serial de comedie, After Life, însă, de această dată, umorul are un ton ceva mai… întunecat. Cele șase episoade sunt scrise de ele și urmăresc aventura complicată a lui Tony, un jurnalist ursuz, care încearcă să-și continue viața după moartea soției sale. O misiune care se dovedește a fi din ce în ce mai dificilă, pentru că Tony îi îndepărtează de lângă el pe toți cei care vor să îl ajute. Serialul este deja disponibil pe Netflix.

Miracle Workers

Rămânem în zona comediei și chiar a fanteziei și facem cunoștință cu Eliza (Geraldine Viswanathan) și Craig (interpretat de the one and only Daniel Radcliffe), doi îngeri care lucrează… în rai. În raiul care arată o fabrică în toată regula. Problema lor principală este că Dumnezeu (Steve Buscemi) e cam dezamăgit de ceea ce se întâmplă în lume și se pregătește să distrugă pământul, pentru a trece la următorul său proiect. Însă Eliza și Craig nu se dau bătuți și pun la cale un plan prin care să îi demonstreze șefului lor că omenirea merită salvată. Serialul e disponibil pe HBO GO.

Now Apocalypse

Ulysses (Avan Jogia) locuiește în Los Angeles și își trăiește fiecare zi alături de grupul său de millennials, prins între aplicațiile de dating și încercările de a dobândi faimă. În scurt timp însă, tânărul începe să fie din ce în ce mai tulburat de niște premoniții, imagini care prevestesc apocalipsa. Și trebuie să-și dea seama dacă vine într-adevăr sfârșitul lumii sau… fumează el prea multă iarbă?

Shrill

Nici cei de la Hulu nu se lasă mai prejos în această primăvară și îmbrățișează curentul body positivity cu un serial tare simpatic, Shrill, inspirat de volumul de memorii al lui Lindy West. Povestea se învârte în jurul unei tinere jurnaliste, Annie (Aidy Bryant), care încearcă să își schimbe viața fără să își schimbe corpul și fără să se încadreze în standardele pe care i le impune societatea.

Billions

Primăvara aceasta ni-i readuce pe micile ecrane și pe Bobby Axelrod (Damian Lewis) și Chuck Rhoades (Paul Giamatti) în al patrulea sezon din Billions. Primul caută să se răzbune pe un vechi rival, în timp ce Rhoades luptă să-și redobândească funcția în justiție.

Absentia

În sezonul doi al thrillerului original AXN, după urmărirea și uciderea celui care a răpit-o, Emily (Stana Katic) se străduiește să revină la o viață normală, alături de fiul ei și de fostul soț, agentul special Nick (Patrick Heusinger). În încercarea de a afla răspunsurile la întrebările care o macină, Emily pornește într-o anchetă obsesivă care scoate la iveală un criminal în serie și o spirală a conspirațiilor.

Chilling Adventures of Sabrina

Da, Sabrina (Kiernan Shipka) se întoarce! În al doilea sezon din Chilling Adventures of Sabrina, Sabrina își explorează latura întunecată, fiind curioasă să afle mai multe despre moștenirea ei magică, în timp ce se străduiește să își mențină prieteniile din lumea muritorilor. Mai mult decât atât, Sabrina este prinsă într-un triunghi amoros cu vrăjitorul Nicholas Scratch și iubitul ei din liceu, Harvey Kinkle. Între timp, Lordul Întunericului, Doamna Satan și Părintele Blackwood continuă să creeze haos în familia Spellman și în orașul Greendale. Partea a doua se lansează la nivel global pe 5 aprilie 2019, exclusiv pe Netflix.

Game of Thrones

Și-a notat deja toată lumea data de 15 aprilie, da? Pentru că Game of Thrones revine cu ultimul sezon și ultimele bătălii din Westeros. Ce știm so far? Că Jon Snow, Arya și Sansa Stark se reunesc în Winterfell, unde ajunge și Daenerys alături de dragonii săi. Cersei se pregătește și ea pentru marele război, de această dată fără Jaime alături de ea, în timp ce Night Walker începe să distrugă încet, dar sigur întregul Westeros.

Foto: Netflix, outnow.ch, HBO

Categorii Lifestyle