8 noi filme și seriale de Crăciun pe care să le vezi iarna asta pe Netflix

Da, a venit DIN NOU acel moment al anului în care vorbim despre Crăciun. Mai exact, despre filmele și serialele de Crăciun lansate în acest sezon pe Netflix, platforma având deja o selecție generoasă de titluri festive. Așadar, dacă vreți să furați startul sărbătorilor încă de pe-acum, iată care sunt cele mai simpatice noi producții de trecut pe lista de must-see.

Holidate

O comedie romantică despre provocările sărbătorilor în familie, Holidate urmărește aventura lui Sloane (Emma Roberts), o tânără single din Chicago, care este îngrozită de faptul că trebuie să-și petreacă din nou Crăciunul cu familia sa care o critică pentru faptul că se ocupă prea mult de carieră și prea puțin de viața personală. Aceasta îl întâlnește accidental pe Jackson (Luke Bracey), un golfer australian recent despărțit de iubita sa, care îi propune să formeze un cuplu de aparență la toate evenimentele din an, astfel încât amândoi să poată scăpa de toate întrebările celor care nu înțeleg de ce sunt singuri de sărbători. Filmul e deja disponibil pe Netflix.

Operation Christmas Drop

Kat Graham, pe care o știm cu toții din The Vampire Diaries, este Erica, asistenta unui om politic, o tânără ambițioasă, care își anulează planurile de Crăciun cu familia pentru a merge la tropice, unde a primit sarcina de a închide o bază a forțelor aeriene americane. Lucrurile se schimbă radical în momentul în care ajunge aici și face cunoștință cu Andrew (Alexander Ludwig), căpitanul care iubește Crăciunul și faptele bune! Filmul e deja disponibil pe Netflix.

Christmas Made to Order

Dacă ești în căutarea unei idei de business și dacă te numeri printre cei mai mari fani ai Crăciunului, sunt șanse mari ca acest film să te inspire în alegerile de viitor. Când Steven (Jonathan Bennett), un arhitect care trăiește doar pentru munca lui, află că familia sa vine în vizită de sărbători, acesta angajează rapid o decoratoare care să îi transforme casa într-un mod festiv. Ce urmează, însă, este o schimbare pe toate planurile, o schimbare pe care Steven nici măcar nu o bănuiește. Filmul e deja disponibil pe Netflix.

Dash & Lily

Cel mai festiv serial (da, strecurăm și un serial în lista asta) pe care-l vei vedea în acest sezon, Dash & Lily este doza perfectă de romantism și veselie de care ai nevoie! Povestea începe cu o agendă roșie ascunsă printre cărțile dintr-o librărie. În acel carnețel, Lily (Midori Francis) a lăsat câteva instrucțiuni pentru cel care îl va găsi și care va fi dispus să accepte provocarea ei: un joc prin corespondență. Un schimb de cuvinte, experiențe și emoții, pe fundalul luminițelor de Crăciun din New York. Serialul e deja disponibil pe Netflix. 

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Un musical fantasy foarte frumos, care se remarcă și printr-un decor festiv extrem de simpatic, Jingle Jangle: A Christmas Journey urmărește povestea unui inventator și fabricant de jucării, Jeronicus Jangle, care, după ce reușește să creeze o piesă unică, despre care crede că va schimba destinul familiei sale, descoperă că a fost trădat de ucenicul său, care i-a furat ideea și a construit un adevărat imperiu pe seama ei. La zece ani de la această întâmplare, în viața lui Jeronicus apare nepoata lui, care îi dă puterea și speranța de care are nevoie pentru a o lua de la capăt! Filmul e deja disponibil pe Netflix.

The Princess Switch: Switched Again

Vanessa Hudgens revine în The Princess Switch, unul dintre hiturile festive de pe Netflix. În cea de-a doua parte a seriei, cu câteva zile înainte de încoronarea lui Margaret (Hudgens), viața ei amoroasă începe să se complice, însă, ca de obicei, Stacy intră în joc și încearcă să o salveze. Însă planurile lor sunt date peste cap de încă o sosie care își face apariția și care pare să le încurce foarte tare. Filmul e deja disponibil pe Netflix.

Dolly Parton’s Christmas on the Square

Un alt musical care promite să ne învăluie în atmosfera caldă a Crăciunului, Dolly Parton’s Christmas on the Square este povestea Reginei Fuller (Christine Baranski), un fel de Scrooge în varianta feminină, o femeie fără sentimente, care se întoarce în orașul natal pentru a vinde pământul, spre nemulțumirea celor care locuiesc acolo. Dar sărbătorile se apropie, iar magia, muzica și amintirile creează prilejul perfect pentru… o schimbare de planuri! Filmul va fi disponibil din 22 noiembrie la Netfix.

The Christmas Chronicles: Part Two

În primul film The Christmas Chronicles, am făcut cunoștință cu puștii Kate (Darby Camp) și  Teddy Pierce (Judah Lewis), care au avut parte de o aventură inedită alături de Moș Crăciun. De această dată, în partea a doua, Kate, care e acum o adolescentă cinică, îl reîntâlnește neașteptat pe Moș Crăciun după ce un scandalagiu misterios amenință să pună capăt Crăciunului… pentru totdeauna. Filmul va fi disponibil din 25 noiembrie la Netflix. 

Foto: Netflix

Categorii Lifestyle