8 locuri din New York în care să te simți ca în Gossip Girl

„Good morning, Upper East Siders! Gossip Girl here, your one and only source into the scandalous lives of Manhattan’s elite.” – pun pariu că vă este dor de această replică, nu-i așa? Și asta pentru că Gossip Girl este unul dintre acele seriale care nu se vor demoda niciodată și la care ne vom întoarce ori de câte ori vom avea chef de câteva povești siropoase și drame dezbătute în Central Park, cafenelele din Brooklyn sau la The Palace, hotelul lui Bart Bass, cunoscut de new-yorkezi drept Lotte New York Palace Hotel.

Așadar, dacă faceți parte din comunitatea Gossip Girl Lovers și luați în considerare sau chiar plănuiți o vacanță la New York, iată cum ar trebui să arate traseul vostru. Include restaurante, hoteluri, magazine, muzee, universități, practic, de toate!

Grand Central Station

Este locul care apare în episodul-pilot al seriei, un punct de reper pentru întreaga aventură a protagoniștilor din Gossip Girl. Grand Central Station este gara în care Serena Van der Woodsen își face apariția pentru prima dată de la revenirea sa în New York. Prima care află de întoarcerea Serenei, care a dispărut fără urmă și fără vreo explicație în urmă cu un an, este, bineînțeles, Gossip Girl!

Metropolitan Museum of Art, www.metmuseum.org

Blair știe că nu se compară cu un prânz luat pe celebrele trepte MET, în compania celei mai bune prietene (Serena) și a fidelelor „minions”, cum își numea ea colegele care obișnuiau să facă tot ce le cerea. Iar comploturile și schemele malefice făceau de fiecare dată parte din program, evident!

Socialista, www.socialistalounge.com

Aww, unul dintre restaurantele preferate de elita din Manhattan! Locul unde Little J (Taylor Momsen) ar fi trebuit să își sărbătorească ziua de naștere alături de noua sa gașcă de fete populare de la Constance, dacă nu ar fi intervenit Blair și ar fi mutat petrecerea tocmai în… apartamentul familiei Humphrey din Brooklyn. Și tot atunci, Jenny a fost prinsă în rochia roșie de la Valentino, pe care a furat-o de la mama lui Hazel (Dreama Walker). Ce păcat că nu au mai ajuns la Socialista: meniul este unul de-a dreptul genial!

Museum of the City of New York, www.mcny.org

Fanii serialului recunosc locul drept intrarea în liceul Constance & St. Jude, însă clădirea de mai jos aparține, de fapt, muzeului orașului New York.

Columbia University

Inițial, singurul personaj din Gossip Girl care ia decizia de a merge la Columbia era Nate Archibald (Chace Crawford), însă, ulterior, atât Blair, cât și Serena ajung să studieze la această universitate.

Dylan’s Candy Bar, www.dylanscandybar.com

Nu doar că este unul dintre magazinele preferate de Dan (Penn Badgley) și Vanessa (Jessica Szohr) – acesta este locul în care au făcut cumpărăturile pentru ziua lui Nate – dar este și unul dintre cele mai mari magazine de dulciuri din întreaga lume! Așadar, v-am convins că NU AVEȚI VOIE SĂ-L RATAȚI?

Lotte New York Palace Hotel

Una dintre clădirile iconice din Gossip Girl, New York Palace Hotel este cunoscut drept The Palace, una dintre numeroasele proprietăți ale lui Bart Bass (Robert John Burke), tatăl lui Chuck Bass.

Brooklyn Bridge

Evident că nu poți organiza o excursie la New York fără să treci pe lista de must see și celebrul Brooklyn Bridge, podul care leagă Manhattanul de Brooklyn și care a fost finalizat în 1883. În plus, în zonă este și clădirea în care aveau apartamentul Dan, Jenny și Rufus Humphrey.

Central Park

Parcul unde Nate obișnuia să iasă la alergat cu tatăl său, în care Blair hrănea rațele, dar și locul unde ea și Chuck s-au căsătorit… pe fugă: în Gossip Girl, Central Park a fost un personaj în sine.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle