8 filme care te duc cu gândul la vacanță

filme

Pentru că se apropie weekend-ul, astăzi ne-am gândit să îți propunem opt filme care în mod sigur vor juca un rol important în alegerea următoarei tale destinații de vacanță. Provence, Toscana, insulele grecești, India: pregătește-te pentru cel mai cool maraton cinematografic al acestui început de vară!

Under the Tuscan Sun
După un divorț care o tulbură complet, Frances (Diane Lane), o scriitoare de 35 de ani, pleacă în Italia și ajunge în Toscana, unde închiriază o vilă veche, pe care plănuiește să o restaureze. Treptat, aceasta depășește momentele de criză, își face prieteni noi și descoperă că nu este chiar atât de rău să o iei de la capăt, mai ales sub soarele arzător al… Toscanei.

under the

Mamma Mia!
Muzică, dragoste și… peisajele spectaculoase ale Greciei: cu Meryl Streep, Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Colin Firth, Pierce Brosnan și Stellan Skarsgård, Mamma Mia! este musicalul care te va binedispune instantaneu! În plin proces de pregătire a propriei nunți, Sophie (Seyfried), o tânără de 20 de ani, se hotărăște să își îndeplinească dorința de a fi condusă la altar de tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată, așa că ia legătura cu cei trei bărbați din viața mamei sale, pe care îi cheamă în Grecia să o ajute să descopere adevărul.

mamma

The Trip to Italy
Toscana, Roma, Amalfi: Steve (Steve Coogan) și Rob (Rob Brydon) fac un tur culinar prin cele mai frumoase zone ale Italiei într-un Mini Cooper decapotabil și descoperă ce înseamnă să te bucuri de adevărat de la dolce vita.

the trip to

The Tourist
Elise (Angelina Jolie) și Frank (Johnny Depp) se cunosc în timpul unei călătorii cu trenul și ajung împreună în Veneția, unde se cazează la același hotel și în aceeași cameră. Numai că întâlnirea lor romantică nu este deloc întâmplătoare și, în scurt timp, cei doi devin țintele unor bărbați extrem de periculoși și pornesc într-o cursă plină de adrenalină prin întreaga Veneție.

tourist

A Good Year
După ce moștenește un domeniu viticol în Provence, Max Skinner (Russel Crowe), un bancher arogant, ajunge în sudul Franței pentru a pune la punct afacerile unchiului său care a murit. Deși vrea să vândă tot și să se reîntoarcă la viața lui de la Londra, planurile sale sunt date peste cap de apariția unei tinere care pretinde că e fiica ilegitimă a unchiului său, revendicând moștenirea.

a good

The Best Exotic Marigold Hotel și The Second Best Exotic Marigold Hotel
În regia lui John Madden, cele două comedii urmăresc aventurile unui grup de pensionari din Marea Britanie, care ajung în India la un hotel care, aparent, este unul de vis. Numai că, pe parcursul șederii lor la Marigold Hotel, lucrurile se complică puțin… mai mult, iar aceștia ajung să treacă prin experiențe extrem de amuzante, experiențe la care nu s-ar fi gândit vreodată.

the best

Thelma and Louise
Un road movie clasic, cu Susan Sarandon și Geena Davis în rolurile principale, filmul ne prezintă un episod din viața Thelmei (Davis)și a lui Louise (Sarandon), două femei care se hotărăsc să plece împreună într-o excursie cu mașina, pentru a mai scăpa puțin de monotonia de zi cu zi. Lucrurile iau o turnură neașteptată în clipa în care Louise ucide un bărbat, iar aventura lor se transformă într-o fugă în Mexic.

FotorCreated

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle