8 cadouri absolut inutile, dar care arată super simpatic

Se zice ca darurile ar trebui să fie mereu utile, însă eu nu sunt neapărat de acord – dimpotrivă – lucrurile utile sunt cele pe care tindem să ni le cumpărăm singuri, așa că e chiar drăguț când primim ceva cu totul și cu totul inutil, pe care noi mai mult ca sigur nu ne-am fi îndurat să cheltuim bani.

Iată câteva exemple de cadouri… destul de inutile, însă care arată extrem de haios și care precis vor smulge câte un zâmbet de la cel ce le primește. Sunt perfecte drept stocking fillers pentru cei dragi sau dacă participi la un joc de Secret Santa și ești în pană de idei (și nici nu cunoști bine persoana căruia trebuie să îi oferi un dar).

O lampă în formă de cactus

În teorie, o lampă este un obiect util, însă cea de mai jos nu face prea multă lumină, așa că este pur și simplu bună drept obiect decorativ. Perfectă pentru cineva care nu se pricepe să aibă în grijă o plantă reală.

Lampă Amazon.com – 39 lei – aici

Un recipient pentru lapte

Destul de inutil, pentru că laptele tinde să se strice mai repede dacă nu stă acoperit (chiar și în frigider), însă acest recipient va arăta foarte simpatic atunci când servești cuiva ceai sau cafea cu lapte. Și, bineînțeles, o să arate bine și în pozele de Instagram, lângă o ceașcă de cappuccino.

Recipient pentru lapte Amazon.co.uk – 38 lei – aici

Un accesoriu pentru geantă

Spre deosebire de accesoriile pentru bagaje, pe care poți nota numele și un număr de telefon care pot fi informații utile în caz că îți pierzi bagajul, acest accesoriu nu are nicio altă utilitate în afară de a adăuga un detaliu simpatic unei genți sau unui rucsac.

Accesoriu pentru geantă Vera Bradley – 71 lei – aici

O pereche de ochelari de soare funky

Nu sunt genul de ochelari de soare pe care să îi porți toată ziua pe stradă, ci mai degrabă un accesoriu care pare desprins dintr-un videoclip de-ale lui Katy Perry. Vor arăta, însă, foarte cool la o petrecere sau la party-ul de Anul Nou.

Ochelari de soare Popmap – 55 lei – aici

O coroană gonflabilă

Da, ai citit bine – este vorba despre o coroană gonflabilă… just because.

Coroană gonflabilă  ASOS – aici

O tavă miniaturală

Probabil cel mai util obiect din toată lista – o mini tavă pe care poți păstra cheile, de exemplu.

Tavă Cotton On – 39 lei – aici

O geantă într-o formă neobișnuită

Și când spun neobișnuită, mă refer la ceva cu care nu ai ieși neapărat pe stradă, dar care o să arate super bine sub brad sau ca… accesoriu pe un raft. 🙂

Geantă – 100 lei – aici

Un set de markere

Probabil ai avut și în copilărie carioci frumos mirositoare – cele de mai jos au arome de înghețată și chiar dacă nu ești genul care să facă liste în care să sublinieze lucruri, precis o să te apuci măcar de dragul de a folosi markerele.

Set de markere – 26 lei – aici