Cum scapi de celulită

tratament anticelulitic

Mai devreme sau mai târziu, orice femeie se confruntă cu inesteticul aspect al pielii de coajă de portocală. În plus, o siluetă filiformă sau formele de invidiat nu garantează că suntem scutite de celulită. Chiar şi cele mai slabe dintre noi pot fi nemulţumite de felul în care le arată coapsele.

Remediul? Ştiu mai bine decât oricine că pe piaţă există o multitudine de soluţii, care promit să rezolve problema. În realitate, cele mai multe dintre ele înseamnă pierdere de timp şi de bani. Metodele profesionale despre care vreau să vă vorbesc însă în acest material intră la categoria „tried & tested”, şi garantează rezultate vizibile într-un timp foarte scurt.

Adio celulită!

Noblezza Beauty Clinique e unul din centrele de înfrumuseţare pe care eu le frecventez încă de la lansare. (Şi au trecut şapte ani de la prima mea vizită). Dacă le-am rămas fidelă este pentru că, de-a lungul timpului, m-am convins că investiţia în aparatură de ultimă generaţie, cu rezultate demonstrate clinic, este pe primul plan.

Aşadar, nu mă surprinde absolut deloc că Vela Shape 2, o tehnologie medicală, cunoscută ca fiind numărul 1 în lume pentru tratarea şi prevenirea celulitei, e disponibilă pentru a fi testată chiar în centrul Bucureştiului, la Noblezza. Iar dacă aveţii dubii, un search pe Google vă va arăta că Victoria Beckham şi modelele de la Victoria’s Secret au recunoscut deja că apelează la această metodă.

Dezvoltată în SUA şi aprobată FDA, aparatul îmbină patru tehnologii într-o singură şedinţă: radiofrecvența bipolară, infraroșu, vacuum pulsat și masajul  cu role mecanice. Mie personal mi-a plăcut pentru că nu a trebuit să fac altceva decât să mă aşez confortabil pe pat şi să mă las pe mâinile Elenei. Un adevărat specialist  al esteticii faciale şi corporale, care ştie mai bine decât oricine să îţi propună un tratament sur mesure, aceasta m-a convins să nu tratăm doar coapsele, ci şi abdomenul şi braţele.

fabuloasele
Alina Tanasă și Diana Enciu au testat deja Vela Shape 2, şi sunt încântate de rezultate.

Părerea specialistului: „Vela Shape 2 nu este o metodă de pierdere a greutății, ci tratamentul ideal de remodelare corporală. Oricât ai slăbi cu ajutorul dietelor sau exercițiilor fizice, există zone cu grăsime depozitată de care nu poți scăpa. Acum acest lucru este posibil, grație acestei tehnologii non-invazive şi extrem de eficientă. Mai mult, nu doar că îmbunătățește aspectul pielii în zona lucrată, dar elimină totodată toxinele din organism, tratează vergeturile şi ajută pielea să îşi recapete tonusul”, spune Elena Vărzaru, specialist în tratamente faciale şi corporale non-invazive.

Roll it, baby!

Înainte de prima sesiune cu Rollshape (un dispozitiv de masaj anticelulitic cu role), Cristian Popescu, antrenor la Estetiq Medical Center mi-a explicat poziţiile pe care să le respect pas cu pas. Înainte ca aparatul să fie pus în funcţiune, mi s-a părut totul extrem de simplu. Apoi, ţinând cont de posturile pe care trebuia să le repet, de la fandări la abdomen încordat, m-am simţit ca la o oră de Pilates. Doar că mult mai solicitantă, având în vedere că la un anumit interval de timp, intensitatea masajului creşte, rolele mişcându-se cu mai multă repeziciune. Căldura razelor infraroşii face ca terapia să fie extrem de plăcută, dar şi eficientă. Asta pentru că înainte de a fi lucraţi, muşchii sunt încălziţi. Rezultatele nu întârzie să apară, iar depozitele de grăsime dispar ca prin minune.

Rollshape

Părerea specialistului: „Rollshape  e sinonim cu masajul profund, completat de acţiunea razelor infraroşii, care ajută la drenajul limfatic. Este de asemenea prevăzut cu cromoterapie, utilizând anumite culori, pentru a reechilibra corpul. Celulita se diminuează până la dispariţie completă, iar pielea îşi recapătă elasticitatea”, explică antrenorul Cristian Popescu. Pentru rezultate şi mai rapide, Cristian combină şedinţele de Rollshape cu cele de Tae-Bo personalizat.

 Foto: hepta.ro