Documentarul McQueen (2018) vine la Bucharest Fashion Film Festival

Bucharest Fashion Film Festival, primul eveniment din România plasat la intersecţia dintre fashion, film și advertising, revine cu cea de-a treia ediție, între 11 și 14 aprilie 2019, la Cinema Elvire Popesco, Teatrul Odeon, Promenada și Fix | Botanical Bar.

Documentarul McQueen (2018), un portret fascinant al vizionarului designer britanic, și cine-concertul The Inferno Unseen, care îmbină spectaculos muzica electronică cu imagini până acum nevăzute din arhiva celebrului film neterminat al lui Henri-Georges Clouzot, Inferno (1964), sunt primele titluri anunţate din programul ediției.

Pentru al treilea an consecutiv, festivalul pune bazele unui forum de discuţie despre relaţia dintre film și modă prin proiecţii de scurt și lungmetraje, dezbateri și workshopuri. Programul include secţiunea competiţională, în cadrul căreia sunt premiate cele mai bune filme de modă locale și internaţionale, proiecţii de filme cult cu scenografie și costume spectaculoase și documentare despre personaje marcante din istoria modei. Lor li se adaugă o expoziţie multimedia, ce cuprinde o selecţie curatoriată de fashion films, un cine-concert, precum și o serie de mese rotunde.

Categorii Lifestyle