Girlie summer party. 10 idei DIY super-creative

picnic rustic2

Cu chef de party? Pune-te pe organizat şi bricolat! Ai mai jos zece tematici de petrecere de vară care mai de care mai fotogenice”.

Gipsy chic party

Dacă te dai ȋn vânt după tot ce este boem, de la grădini romantice pline de plante colorate la haine cu texturi lejere de inspiraţie gipsy, prăjituri ȋn nuanţe pastelate şi brăţări bricolate, acest gipsy chic party este pentru tine. Ai nevoie doar de un colţ de iarbă, covoraşe colorate sau eşarfe, o masă improvizată pe paleţi sau ȋntinsă direct pe jos, pernuţe cu print etnic numai bune pentru o siestă, pahare şi farfurii colorate din plastic transparent şi multe flori. Cât despre mâncare, legumele sotate de vară, fructele exotice şi prăjiturile glazurate vor fi vedetele party-ului tematic. (Foto via http://karaspartyideas.com/2016/05/bohemian-gypsy-birthday-party.html)

gipsy chic

Party colorat cu pălării bricolate

Este un party tematic fabulos despre care poţi fi sigură că va face mii de like-uri şi ȋnconjurul Facebook-ului! Ce ai de făcut? Nimic mai simplu. Invită­-ţi prietenele la bricolat pălării haioase inspirate din preparatele voastre culinare favorite şi apoi organizaţi super-petrecerea colorată. Nu-ţi bate capul cu decoraţiunile. O faţă de masă portocalie sau fuchsia, multe macarons şi fructe şi câteva decoraţiuni şi baloane ȋn nuanţe neon vor crea atmosfera perfectă. Oricum, pălăriile sunt piesele de rezistenţă! Kelly, creativa de serviciu, ȋţi spune cum bricolezi pălăriile aici .(Foto via http://studiodiy.com/2016/05/02/hold-hats-kentucky-derby-party/).

party palarii 11

Picnic shabby-chic

Scoate la ȋnaintare mileurile bunicii şi pernele croşetate şi ȋntinde o masă rustic-chic direct pe scânduri dacă nu ai măsuţe joase, de cafea. Nu te deranja prea tare cu meniul. Pregăteşte legume şi hummus, bruschete, multe fructe şi prăjiturele de casă şi nu uita de ghirlandele de luminiţe care vor crea o atmosferă romantică la ceas de seară. (Foto via http://eye-swoon.com/my-midsummer-nights-dream/)

party shabby chic

Picnic… la covor

Nu ai grădină şi nici chef să ieşi la pădure? Nici o problemă! Invită-ţi prietenii la un picnic… la covor. Cumpără flori de sezon din piaţă, ȋntinde-le estetic pe masă şi prepară o degustare de brânzeturi şi pâine. Nu uita nici de un vin bun şi pernuţe aruncate prin toată sufrageria pentru o atmosferă relaxată. (Foto via http://www.100layercakelet.com/2014/11/25/bohemian-thanksgiving-table-by-beijos-events/)

picnic la covor 11

Picnic boem

Cu eşarfe ȋntinse pe post de covoare, dreamcatchers realizate din mileuri croşetate şi cu masa plină de flori de vară, această tematică de party la iarbă verde este cât se poate de girlie. Unde mai pui că nu necesită cine ştie ce pregătiri – rezumă-te la mini-sandvişuri şi prăjiturele mici, punch şi sucuri din fructe proaspete. Iar dacă vei organiza acest picnic ȋn pădure, agaţă şi câteva panglici albe de crengi pentru extra-mood de poveste. (Foto via http://www.stacymarkow.com/2015/06/12/baby-shower-inspiration/)

picnic boem 11

Pentru hipsteri şi amatorii designului scandinav

Ai o terasă? Minunat! Pune-o la bătaie pentru a-i reuni pe toţi prietenii pe care nu i-ai mai văzut de o grămadă de timp. Organizează-i din timp şi spune-le să aducă fiecare câte ceva bun de mâncare şi vezi cine-şi poate etala talentele la un concert ad-hoc. Cât despre decoraţiuni, leagă şerveţelele cu sfoară şi pune-le pe farfurii şi aşază snack-urile ȋn cutii de lemn – stilul scandinav este unul minimalist şi cu aer vintage, aşa că nu exagera cu decoratul şi nu acoperi masa de lemn. (Foto via http://offbeatandinspired.com/2014/09/12/south-a-rooftop-dinner-with-masterchef-season-5-competitors-elizabeth-cauvel-dan-wu/)

hipsterscandinav

Party tropical cu ananaşi şi flamingo

O temnatică numai bună pentru un party de balcon sau grădină! Alege un material imprimat cu ananas sau flamingo, cumpără pahare şi farfurii ȋn nuanţe neon de roz şi portocaliu, accesorizează masa cu vedetele party-ului, ananaşii şi flamingo din ceramică, şi nu uita de barul unde invitatele ȋşi pot „bricola” cocktailuri de vară. (Foto via http://frame.bloglovin.com/?post=4337803018&group=0&frame_type=a&context=&context_ids=&feed_order=&blog=13109415&frame=1&click=0&user=0)

party tropical 11

N-ai grădină, dar ai chef de verde? Nici o problemă! Pune pe masa ȋntinsă ananaşi şi frunze, pregăteşte un cocktail exotic şi colorat şi agaţă baloane de ananaşi. Dacă ai chef de bricolat, lipeşte un material textil cu print tropical pe baloane. Nu ȋncărca prea mult masa, tematica este una minimal, aşa că ananaşii şi baloanele sunt suficiente. Cât despre meniu, ce spui de un pui tras la tigaie cu ananas şi susan şi tarte cu fructe exotice? (Foto via http://studiodiy.com/2015/05/20/a-palm-fronds-bon-bons-dinner-party/)

Picnic chic la minut!

Dacă nu ai timp şi nici chef de pregătiri, dar vrei un picnic şic la minut, nu ai altceva de făcut decât să aşterni pe iarbă o faţă de masă dungată sau cu ce imprimeu doreşti (ce spui de nişte buline mari?), să cumperi un set de farfurii, pahare şi tacâmuri colorate pentru picnic şi coşuleţe din lemn pentru fructe şi legume. Nu uita coniacul acasă sau cumpără un prosecco bun pentru un picnic stilat. (Foto via http://alexandrahedin.blogspot.cl/2014/05/faking-fabulous-picnic.html)

party picnic

Party marinăresc

Ce petrecere tematică poate fi mai potrivită pe timp de vară decât una marinărească?!  Nici de data asta nu vei avea mari bătăi de cap cu decoratul. Pune pe masă un ştergar cu dungi albastre sau galbene pentru contrast, cumpără un set de picnic albastru şi şerveţele cu timone sau ancore şi pregăteşte cocktail-uri de fructe pe care să le colorezi ȋn galben şi albastru cu un nuanţator alimentar. Cum e party marinăresc, pregăteşte nişte sandwichuri cu peşte şi pune multe fructe şi legume pe masă şi prăjiturele colorate. (Foto via http://pizzazzerie.com/parties-weve-styled/nautical-backyard-summer-dinner-party/)

party marinaresc

SHOPPING DE PARTY:

kikkerland fundite paie

Fundiţe pentru paie şi sticle, Kikkerland, 50 lei
cos picnic vivre ro

Coş picnic pentru patru persoane, Adam Schmidt, Vivre, 131 lei
solnite magic wand silly gifts

Solniţe Magic Wand, designer Silly Gifts, 33,84 lei
ochelari accessorize

Ochelari Lips, Accessorize, 30 lei
set zara home

Set carafă şi pahare, Zara Home, 89 lei
1

Dozator de băuturi Ombre Macy, designer Present Time, Outletdesign.ro, 94, 84 lei
set masa Giltig Ikea

Set farfurii Giltig by Katie Eary, IKEA, platou peşte, 59,90lei, boluri pisică, 34,90 lei
2

Covor subţire lucrat manual Paradise Found, designer Shelley Hesse, Anthropologie, ȋntre 78 şi 498 lei ȋn funcţie de dimensiune
geanta frigorifica hm

Geantă frigorifică, H&M Home, 39,90 lei
tocator de sticla joseph joseph

Blat de tăiat din sticlă incasabilă Hot Lips, Joseph Joseph, 70 lei
magis stil

Scaun Still, designer Magis, Introdesign.ro, 762 lei
hmprod

Pernă plată, H&M Home, 39, 90 lei
ikea MYTISK

Set petrecere Mitysk (18 piese), IKEA, 24, 90 lei

Categorii Lifestyle