7 spin-off-uri ale serialelor tale preferate

Unele seriale, chiar dacă au un potențial uriaș, nu reușesc să atingă publicul și sunt anulate. Uneori, mult prea devreme. Altele însă, se bucură de un succes fenomenal, iar producătorii aleg să profite de acesta prin dezvoltarea unui spin-off derivat din serialul-mamă, o poveste asemănătoare cu cea inițială, construită, de regulă, în jurul unui personaj-cheie din primul show.

Totuși, nu toate spin-off-urile se ridică la nivelul așteptărilor noastre și multe dintre ele ajung, după numai un sezon, să dispară. Sper să nu fie și cazul spin-off-urilor Game of Thrones, la care producătorii HBO au anunțat că lucrează încă din luna mai, pentru că eu una de-abia aștept să le văd. Și sper ca măcar unul dintre cele patru să o aibă pe Daenerys (Emilia Clarke) în prim plan.

Până atunci însă, e timpul să vedem și alte șapte titluri de seriale derivate din producțiile voastre favorite, numai bune de urmărit la finalul unei zile aglomerate și… caniculare.

The Flash

Dacă v-a plăcut Arrow (și în mod sigur v-a plăcut, pentru că nu știu pe cineva care să nu-l adore pe Stephen Amell), atunci trebuie să îi acordați o șansă și lui Barry Allen (Grant Gustin) în The Flash. Serialul îl are în prim plan pe Barry/Flash, eroul care se poate deplasa cu o viteză supraomenească și care decide să facă o diferență prin protejarea locuitorilor din Central City de toți cei care pun la cale planuri diabolice.

Better Call Saul

Este unul dintre cele mai bune seriale din ultimii ani, cu nominalizări la Globurile de Aur și Premiile Emmy, SAG sau Critics’ Choice. Better Call Saul este în egală măsură un spin-off și un prequel al lui Breaking Bad, acțiunea având loc cu șase ani înainte ca Saul Goodman (Bob Odenkirk) să îl cunoască pe Walter White (Bryan Cranston), profesorul de chimie din Breaking Bad. În această etapă a vieții sale, Saul este cunoscut drept Jimmy McGill, un avocat mediocru și… destul de confuz.

Melrose Place

Melrose Place este spin-off-ul care trebuia să se întâmple! Derivat din popularul Beverly Hills 90210, serialul-hit al anilor ’90, Melrose Place este locul celor mai scandaloase drame de la Hollywood, unde tinerii plini de bani fac legea, fiind prinși în tot felul de intrigi și situații-limită. Minciuni, furt, înșelăciune, gelozie, trădare, secrete… fiecare zi în Melrose Place este o nouă provocare.

Private Practice

Un serial aproape la fel de longeviv ca Grey’s Anatomy, Private Practic a explorat, de-a lungul celor șase sezoane, evoluția lui Addison Montgomery (Kate Walsh), care, după ce a plecat de la Seattle Grace Hospital și a divorțat de celebrul Derek Shepherd (Patrick Dempsey), a luat-o de la capăt la o clinică privată din Los Angeles.

The Originals

Klaus Mikaelson, personajul interpretat de Joseph Morgan, a devenit atât de popular în The Vampire Diaries (suspectez că accentul british al actorului a avut o contribuție semnificativă!), încât cei de la CW, în frunte cu Julie Plec, creatoarea The Vampire Diaries, au construit un întreg serial în jurul său. Sezonul cu numărul cinci va avea premiera în 2018.

Joey

Am râs și ne-am distrat pe cinste alături de el și de prietenii săi timp de zece sezoane de Friends, însă, din 2004, Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) și-a continuat singur drumul și a ajuns la Los Angeles pentru a-și dezvolta cariera actoricească. Serialul nu s-a bucurat însă de succesul pe care l-a avut Friends și a fost anulat după numai două sezoane.

Ally

Ally McBeal este unul dintre acele seriale iconice pe care trebuie să le vezi măcar o dată în viață, o poveste care s-a transformat rapid într-un fenomen internațional. Serialul urmărește povestea lui Ally (Calista Flockhart), o tânără avocată care ajunge să lucreze pentru aceeași firmă ca fostul ei prieten, Billy Thomas (Gil Bellows), peste care nu a reușit să treacă. În 1999 a apărut și un spin-off numit Ally, creat pentru a prezenta mai mult viața personală a eroinei (era oare nevoie de mai mult?!), însă a fost anulat după numai zece episoade.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle