7 motive să iubești această primăvară. Noutățile care ne-au atras atenția #beauty

Creații desăvârșite, concepute și realizate cu luni în urmă, lansările acestei primăveri ne readuc speranța în spiritul uman creativ, în frumusețea ale cărei reguli funcționează independent de scurgerea timpului.

7 motive să iubești această primăvară

Set Gel de duș, exfoliant de corp, spray parfumat și loțiune de corp cu grapefrut roz și caisă, Avon, 23 lei

Gelul de duș și exfolientul curăță pielea și îți dau o stare de bine. Iar loțiunea de corp hrănitoare lasă pielea irezistibil de fină și te învăluie într-o mireasmă înviorătoare de grepfrut roz suculent și caisă dulce.

Paletă de farduri 5 Couleurs Glow Vibes, Dior, 320 lei

Paleta de farduri de pleoape 5 Couleurs Glow Vibes de la Dior are un model gravat care te invită să dansezi în ritmul muzicii.

Textura fardurilor este imperceptibilă pe piele, iar culoarea fuzionează într-o peliculă fină, cu o rezistență spectaculoasă.

O varietate de texturi reunite într-o singură cutie pentru a stiliza privirea prin tehnica stratificării (layering). Experiența laboratoarelor Dior se arată în fidelitatea culorilor, astfel, rezultatul de pe pleoape este identic cu nuanța și intensitatea din cutie.

Colecția de primăvară include două armonii de farduri de pleoape în ediție limitată:

– 167 Pink Vibration, o armonie de mov vibrant, galben îndrăzneț și portocaliu pastelat.

– 327 Blue Beat, o armonie de tonuri reci, nuanțe de albastru-lagună și verde-albăstrui precum marea, combinate cu nuanțe sidefate de roz și de alb.

Rouge G Sheer Shine, Guerlain, 178 lei

Noua colecție Rouge G Sheer Shine de la Guerlain este inspirată de arta realizării bijuteriilor fine și a pietrelor prețioase. Formula prețioasă este îmbogățită cu sfere de acid hialuronic care netezesc suprafața buzelor și le hidratează. Pulberea de diamant oferă un plus de luminozitate, iar ulei de Guggul stimulează colagenul oferind un efect de volum buzelor. Textura lejeră și notele discrete de vanilie, trandafiri și bergamotă își lasă amprenta de la prima aplicare.

Time Miracle Hydra Firm Hyaluronic Concentrate Jelly, Madara, 160 lei

O formulă non-uleioasă, intens hidratantă, grație acidului hyaluronic, împiedică apariția semnelor îmbătrânirii pe tenul tău.

Geantă și kituri pentru îngrijirea părului Care&Style, Maria Nila

Maria Nila lansează o ediție limitată de sacoșe colorate, realizate din materiale 100% reciclate. Geanta vine în șase stiluri diferite, fiecare dedicată propriei sale game de Care&Style.

Suport pentru pensule Its Brush Hour, Essence, 15,99 lei

Suportul pentru pensule este perfect pentru a ține în ordine măsuța de machiaj. Indiferent dacă îl foloseși pentru depozitare sau pentru uscarea pensulelor, datorită formei aderă ferm la suprafețele curate și netede, după umezire. Păstrează întotdeauna pensulele preferate la îndemână, pentru un machiaj rapid.

Le Rose Perfecto Liquid Balm, Givenchy, 167 lei. Disponibil exclusiv în Sephora.

O carcasă roz cu accente Couture, decorată cu un simbol metalic în formă de ţintă. Gama de nuanţe luminoase, vibrante şi formula hibrid îmbină beneficiile unui produs de make-up şi skincare. În 2020, linia Le Rose Perfecto se îmbogăţeşte prin reinventarea acesui balsam de buze sub forma unei versiuni lichide care hrăneşte, hidratează şi protejează buzele, evidenţiindu-le frumuseţea naturală.

Laboratoarele Givenchy au dezvoltat o formulă creată urmărind principiile de skincare, folosind un mix de unt de shea, ulei de merişoare şi sfere de acid hialuronic. Conţine și ulei de boabe de piper roz pentru protejarea buzelor, precum şi mentol pentru stimularea micro-circulaţiei şi oferirea unei senzaţii răcoritoare.  Acest balsam de buze redă aspectul perfect al buzelor: liniile fine sunt diminuate, iar buzele par mai pline şi mai voluptoase. Senzaţia instant de confort şi hidratare durează până la 8 ore. Le Rose Perfecto Liquid Balm dezvăluie frumuseţea buzelor.  Folosit ca un tratament intens, poate fi aplicat pentru a hrăni şi catifela buzele.  Pentru a accentua conturul natural al buzelor, poate fi aplicat ca top coat peste ruj.

Creat de Nicolas Degennes pentru a se potrivi tuturor nuanţelor de piele în timp ce creează un aspect natural, gama este disponibilă în 9 nuanţe care flatează o varietate de tonuri ale pielii: de la cele mai deschise până la cele mai închise.

Foto: PR.