7 lucruri pe care le poţi face cu un bureţel Beauty Blender

buretel Beauty Blender

Orice pasionată de machiaj are în kit-ul ei un buretel Beauty Blender. Sau, cel puțin, a testat măcar unul până în prezent. Ce știm noi însă despre magicul accesoriu necesar în obținerea celor mai frumoasa machiaje? În primul rând, că el a fost conceput în anul 2002 de make-up artist-ul Rea Ann Silva, fondatoarea companiei Beauty Blender. La vremea respectivă, Rea Ann a declarat că și-a dorit să creeze un produs cu ajutorul căruia să poată obține un aspect flawless al machiajului. În plus, durata de viață a burețelului se dorea a fi mai lungă decât a celor existenți deja pe piață. Așa a apărut ceea ce numim astăzi burețel Beauty Blender.

Deși a fost gândit pentru aplicarea fondului de ten și a corectorului, în prezent acest burețel de machiaj poate fi folosit în mai multe scopuri. Care sunt acelea? Iată 7 lucuri pe care le poți face cu un Beauty Blender.

  • Poți aplica, evident, fondul de ten și corectorul cu un Beauty Blender. Însă, întotdeauna ai grijă să îl umezești bine înainte de utilizare și să întinzi fondul de ten prin mișcări de tapotare, nu de ștergere. buretel Beauty Blender
  • Dacă vorbim despre produse cremoase, înseamnă că putem lua în calcul și un burețel Beauty Blender pentru aplicarea lor. Practic, acesta funcționează bine împreună cu majoritatea produselor de machiaj care se prezintă sub formă cremoasă. Astfel, poți aplica iluminatorul lichid tot cu un burețel, iar aspectul final va fi unul uniform și mult mai natural.
  • Deși trendul cu iluminarea și conturarea feței a cam luat sfârșit, nu pot să neg faptul că îți poți ilumina și contura tenul cu ajutorul produselor cremoase și a unui Beauty Blender.
  • Chiar dacă poate sună ciudat, te poți ajuta de o pudră și de un burețel pentru a fixa corectorul din zona ochilor.

          TIPS: Pentru fixarea corectorului cu pudră, folosește partea mai ascuțită a burețelului.

buretel Beauty Blender

  • Cine a zis că burețeii sunt utili doar în make-up? Cu ajutorul unui burețel Beauty Blender îți poți aplica până și crema de zi. Mai mult, aceasta va intra mai repede în piele.
  • Foarte în trend sezonul acesta, buzele stained. Stained lips sunt chiar ușor de realizat și spectaculoase la final. Ghicești ce produs te ajută să obții acest efect? 🙂
  • Texturile cremoase pentru alte produse de machiaj sunt și ele în trend. Dacă alegi să folosești un blush cremos și te temi de efectul pătat, aplică-l cu ajutorul unu burețel Beauty Blender pentru a-l difuza mai bine în piele.

Foto: beautyblender.com