7 blockbustere cu supereroi de neratat anul acesta

2018 este fără doar și poate anul blockbusterelor, dar și anul în care supereroii iau cu asalt sălile de cinema. Marvel joacă cel mai tare la acest capitol, mai ales că îi scoate la înaintare pe aproape toți supereroii din dotare într-un Infinity War care are toate șansele să devină cel mai profitabil film al lui 2018.

Nici DC Comics nu se lasă mai prejos și îl trimite în prima linie pe Aquaman (Jason Momoa), care sper să fie mai bun și mai interesant decât dezamăgitorul Justice League. Iar Tom Hardy (pauza de suspine!) revine pe marile ecrane în rolul lui Venom, un supererou întunecat, inamicul lui Spider-Man.

Și asta nu e tot. Află care sunt blockbusterele cu supereroi pe care nu trebuie să le ratezi în următoarele luni.

Black Panther (Premiera: 16 februarie)

T’Challa/Black Panther (Chadwick Boseman) deschide drumul supereroilor la jumătatea lunii februarie și ne invită într-o călătorie în Wakanda, țara sa de baștină, pe care, după moartea tatălui său, trebuie să o apere de o conspirație extrem de periculoasă.

Avengers: Infinity War (Premiera: 27 aprilie)

Nu știu despre voi, dar eu aștept cu nerăbdare acest Infinity War, blockbusterul pe care cei de la Marvel l-au tot promovat în scenele post-credits ale filmelor de până acum. Pentru gașca de Avengers urmează cea mai mare confruntare de până acum, cea cu Thanos (Josh Brolin), cel mai puternic inamic al lor, care este hotărât să distrugă lumea întreagă. Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Spider-Man (Tom Holland), Black Widow (Scarlett Johansson), Loki (Tom Hiddleston) și restul găștii au nevoie de tot ajutorul pe care îl pot primi, așa că așteptați-vă la o adevărată desfășurare de forțe din partea tuturor supereroilor Marvel. Și da, vin și Gardienii Galaxiei, cu Groot în frunte, să lupte împotriva lui Thanos! 😀

Deadpool 2 (Premiera: 18 mai)

A fost supus unui experiment militar, a căpătat puteri incredibile – din cauza cărora o mai ia razna uneori – dar a reușit să își păstreze simțul umorului. Și ce simț al umorului! Wade Wilson/Deadpool (Ryan Reynolds) se întoarce pe marile ecrane în mai pentru o nouă porție de aventură. Regia Deadpool 2 e semnată de David Leitch, care a făcut două super action-movies, John Wick și Atomic Blonde, deci putem paria de pe-acum că supereroul nostru va trece la nivelul următor… al adrenalinei!

Ant-Man and the Wasp (Premiera: 6 iulie)

Cu Paul Rudd ne vom întâlni de două ori în acest an: prima dată în aprilie, în Infinity War, și a doua oară în vară, în Ant-Man and the Wasp, în rolul infractorului convertit în mini-supererou, Omul-Furnică. În timp ce încearcă să-și regăsească echilibrul și să fie un tată cât mai bun pentru Cassie (Abby Ryder Fortson), Scott Lang este convocat de Hope van Dyne (Evangeline Lily) și Dr. Hank Pym (Michal Douglas) pentru o nouă misiune.

Venom (Premiera: 5 mai)

Tom Hardy. Michelle Williams. Woody Harrelson. Bine, de fapt, ne puteam opri la Tom Hardy. Actorul revine pe marile ecrane în rolul lui Eddie Brock/Venom, principalul inamic al lui Spider-Man. Și da, era și timpul să se facă un blockbuster despre un erou negativ – de cei buni avem tot timpul parte! 😀

X-Men: Dark Phoenix (Premiera: 2 noiembrie)

Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Sophie Turner, Jessica Chastain și James McAvoy se reunesc în cel mai nou film X-Men, Dark Phoenix, care urmărește povestea unei noi generații de mutanți. În prim-plan este Jean Grey/Phoenix (Turner), o supereroină cu forțe incredibil de mari, care ajunge să fie coruptă de puterea de care dispune.

Aquaman (Premiera: 21 decembrie)

Jason Momoa nu a avut parte de prea multă acțiune în Justice League, dar sperăm că își va lua revanșa în Aquaman. Rege al Atlantisului, orașul de sub apă, Aquaman încearcă să își găsească locul între cele două lumi de care este legat: cea din adâncuri și cea de la suprafață.

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle