6 trăsături fizice ale femeilor de care sunt atrași bărbații

actracție fizică

Ce vor cu adevărat bărbații? Ce-i atrage la o femeie? Talia subțire, sânii mari, picioarele lungi? Iată care sunt, conform studiilor, trăsăturile fizice ale femeilor de care sunt atrași prima dată bărbații.

O talie subțire și șolduri generoase

Simetria oferită de silueta clepsidră se pare că atrage bărbații ca un magnet: acestea semnifică fertilitate și sănătate, iar acest lucru atrage sexul opus în mod inconștient. Proporția scăzută dintre talie și șolduri la femei atrage bărbații deoarece acest lucru transmite semnale conform cărora femeia este destul de dezvoltată din punct de vedere sexual.

Vocea

Comunicarea este cheia în orice relație și sunt anumite tonalități și timbre vocale care pot da un plus de atractivitate către sexul opus. Se pare că bărbații preferă tonalitățile mai înalte.

Un păr frumos

Bărbații apreciază cu adevărat un păr bogat, strălucitor, lung care semnalizează, de asemenea, maturitatea sexuală.

Zâmbetul

Studiile arată că femeile care zâmbesc frecvent sunt mai atractive în ochii bărbaților.

Machiajul discret

Se poartă look-ul natural și, contrar așteptărilor și obișnuințelor, machiajul abundent nu este un atu în fața bărbaților.

Culoarea roșie

Roșul atrage mereu atenția, iar femeile care poartă această culoare se bucură de mai multe priviri. Nu degeaba în anumite culturi roșul este culoarea de nuntă. De asemenea, roșul este asociat dragostei.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle