6 seriale de neratat în această primăvară

Știu că în titlu vorbesc despre primăvară, dar acum, când scriu acest articol, afară sunt vreo două grade Celsius și plouă și e un gri tare trist. Adică nimic verde și însorit, cum îmi imaginam eu că o să fie primăvara asta, judecând după primele zile din martie.

Însă am două vești bune în acest sens. 1. De săptămâna viitoare gata, temperaturile își revin în fire și devin mai prietenoase cu noi. 2. Se lansează o mulțime de seriale sau sezoane noi în această perioadă, așa că putem sta liniștiți în privința programului de primăvară: avem o mulțime de titluri pentru serile de binging. Care sunt acestea? Haideți să aflăm.

Marvel’s Jessica Jones (sezonul 2)

Când s-a lansat Jessica Jones acum doi sau trei ani, am fost foarte încântată de poveste, mai ales că avea o supereroină foarte tare ca personaj principal. Și da, chiar mi se pare că nu ai cum să nu o iubești pe Jessica (Krysten Ritter). Dacă în primul sezon am urmărit-o cum începe să își refacă viața pe cont propriu, având mereu în spatele ei un personaj periculos din trecut, în cel de-al doilea sezon, care tocmai a apărut pe Netflix, Jessica încearcă să afle mai multe lucruri despre trecutul ei, să găsească explicații pentru modul în care este acum. Deși reticentă la început, ea acceptă ajutorul celei mai bune prietene, Trish Walker (Rachel Taylor) în acest proces de redescoperire a propriei persoane.

The Handmaid’s Tale (sezonul 2)

După finalul plin de suspans al primului sezon, toată lumea se întreabă: ce va mai face acum Offred/June (Elisabeth Moss), unde a ajuns ea și… cât de departe vor merge abuzurilor autorităților din Gilead? Cel de-al doilea sezon revine în aprilie pe HBO GO, iar trailerul anunță noi situații limită pentru personajele din The Handmaid’s Tale. Sezonul cu numărul doi nu va mai avea la bază romanul lui Margaret Atwood, însă autoarea a lucrat cot la cot la echipa de producție pentru ca serialul să aibă o continuitate firească, să păstreze direcția stabilită de ea. Și dacă ați ratat primul sezon din The Handmaid’s Tale, cred că acum este momentul să-l recuperați, pentru că nu degeaba a fost cel mai premiat serial al anului trecut. Acțiunea are loc într-un viitor distopic, în care un regim teocratic a fost instaurat în Gilead, vechea America, iar femeile au fost private de toate drepturile și libertățile. În prim planul poveștii se află Offred (Moss), o tânără care încearcă să reziste tuturor piedicilor care i se pun în complicata lume în care trăiește acum.

Lost in Space (sezonul 1)

Dacă vă plac serialele S.F., Lost in Space este cea mai bună alegere pentru această primăvară, mai ales că va fi lansat în scurt timp (pe 13 aprilie mai exact) pe Netflix. Inspirat de serialul omonim din anii ’60, Lost in Space urmărește aventurile membrilor familiei Robinson prin spațiu, după ce aceștia rămân în pană la ani-lumină de destinația lor.

Troy: Fall of a City (sezonul 1)

Chiar mă întrebam când va mai fi acest subiect explorat într-un film sau serial, pentru că e clar că pelicula din 2004 nu a fost îndeajuns, chiar dacă l-a avut pe Brad Pitt în rolul lui Ahile. Acum, BBC One și Netflix și-au unit forțele pentru a aduce pe marile ecrane o poveste grandioasă despre pasiune, răzbunare și uneltiri, care relatează evenimentele din războiul troian și iubirea dintre Paris și Elena.

Westworld (sezonul 2)

Primul sezon din Westworld, care a fost lansat în 2016, ne-a lăsat pe toți cu gurile căscate, iar Anthony Hopkins, wow, Anthony Hopkins e genial în serial! Producție originală HBO, Westworld explorează începutul conștiinței artificiale și evoluția păcatului, care explorează o lume în care fiecare poftă umană, fie ea nobilă sau depravată, poate fi satisfăcută. Într-un parc de fantezie futurist, cunoscut ca Westworld, mai mulți androizi „gazdă” deviază de la scenariile programatorilor și au un comportament haotic.

American Gods (sezonul 1)

Serialul American Gods, bazat pe bestsellerul internațional tradus în peste 30 de limbi, cu același nume, scris de Neil Gaiman în 2001, va debuta pe 20 aprilie, în fiecare vineri, de la ora 22.50, la AXN. Serialul spune povestea unui  nou tip de război – cel între Vechii și Noii Zei – un război în care ambele tabere se folosesc de toate armele pentru a câștiga. În prim-plan este Shadow Moon (Ricky Whittle), un bărbat proaspăt eliberat din închisoare, care acceptă propunerea lui misteriosului domn Wednesday de a-i deveni bodyguard și astfel se trezește în mijlocul unei lumi pe care se chinuie să o înțeleagă.

Foto: Netflix, AXN, HBO

Categorii Lifestyle