6 paşi pentru a obţine un machiaj à la Dolce & Gabbana

Dolce Gabbana make-up

Aşa cum ne-am obişnuit deja colecţia primăvară/vară 2016 semnată de Dolce & Gabbana este un tribut adus Italiei. Pentru a fi în ton cu creaţiile vestimentare, machiajul pe care l-au purtat modelele care au defilat pe podium a fost unul natural, axat pe buze rozalii, ten strălucitor şi ochi conturaţi discret pe pleoapa superioară cu eyeliner. Pentru a recrea acest look, nu trebuie decât să urmăm paşii propuşi de Denisa Sima, make-up artist. (Foto: Dolce&Gabbana)

#1 Curăță, tonifiază și hidratează tenul zilnic. Acesta este primul pas pentru o piele sănătoasă și frumoasă, care să pună în evidenţă machiajul.

#2 Folosește un fond de ten cu finish glowy și cu acoperire mică (Vitalumière Aqua de la Chanel). Dacă ai câteva imperfecţiuni pe care vrei să le ascunzi, un concealer cu grad mare de acoperire îţi va fi de un real ajutor (Select Cover-Up de la MAC).

#3 Folosește puțin fond de ten sau anticearcăn și pe pleoape pentru a le uniformiza culoarea, și aplică din belşug mascara pe gene. Dacă vrei să recreezi în întregime machiajul à la Dolce & Gabbana, accentuează linia genelor superioare și fă o codiță discretă în colțul exterior cu un creion khol, un fard negru sau un tuş (Shocking Eyeliner Effet Faux Cils de la Yves Saint Laurent).

#4 Intensifică nuanţa sprâncenelor cu un creion pentru sprâncene de la Collistar sau Brow Drama de la Maybelline New York, sau doar fixează-le în loc cu un gel transparent (Clear Brow Gel de la Anastasia Beverly Hills).

#5 Îmbujorează-ți pomeții cu un blush roșu-rozaliu (Dandelion Blush de la Benefit) sau un bronzer într-o culoare asemănătoare.

#6 Renunță la conturul perfect al buzelor și folosește un balsam de buze colorat ( Balsam de buze Fruity Shine Cherry de la Nivea), un gloss rozaliu cu particule sclipitoare (Luciu de buze Very Me Pink Me Perfect, Oriflame) sau unul transparent.

Foto: hepta.ro

SHOP THE STORY