6 parfumuri uimitoare despre care nu ai auzit până acum

Universul olfactiv se extinde permanent cu noi combinații complet neașteptate. Este timpul să faci cunoștință cu cele mai seducătoare parfumuri lansate în februarie pentru a sărbători iubirea, pentru a uimi simțurile, dar și pentru a aduce primăvara mai aproape.

Coach Dreams

Un mix exotic de note florale și fructate, Coach Dreams este noul parfum feminin din familia Coach. Creat de parfumierul Antoine Maisondieu, Coach Dreams conține note de portocală amăruie și pere, în deschidere. Urmează note de gardenia și floare de cactus. În bază, vei descoperi note lemnoase și ambroxan.

Apă de parfum Coach Dreams, Coach, 60 ml, 359 lei

Accento Overdose

Noua apariție olfactivă de la Xerjoff V Collection, Accento Overdose te provoacă să experimentezi mereu senzații noi. Pentru crearea acestei esențe, a fost folosită o moleculă care amplifică notele olfactive sporind caracterul fructat al compoziției cu un amestec de note verzi și balsamice. Iasomia de Sambac, trandafirul bulgăresc și lăcrămioarele sporesc caracterul romantic al noului parfum.

Apă de parfum Accento Overdose, Xerjoff V Collection, 100 ml, 1 419 lei (în magazinele Douglas)

This is love!

Fă cunoștință cu noua apă de parfum pentru femei semnată Zadig & Voltaire, This is love! Aceasta este rețeta perfectă pentru a condimenta iubirea. Conține un praf de ghimbir, note senzuale de violete şi vanilie, dar și esențe calde şi voluptoase de lemn de santal.

Apă de parfum This is love!, Zadig & Voltaire, 50 ml, 368 lei (marionnaud.ro)

Classique Pin Up

Noutatea Jean Paul Gaultier pune accentul pe strălucire, tinerețe, glam. În ediție limitată, Classique Pin Up are la bază AND-ul parfumului iconic Classique. Pentru acest sezon, combinația de esențe include ambră, caramel, vanilie și ghimbir. Spicy, glittery. Mai ai nevoie de o scenă doar a ta!

Apă de parfum Classique Pin Up, Jean Paul Gaultier, 100 ml, 533 lei

Daisy Love Daze

O altă ediție limitată menită să îți tulbure simțurile este Daisy Love de la Marc Jacobs. Floarea de osmanthus luminoasă, învăluită în ambră și în note amețitoare, dulci de caise și ambră exprimă o senzualitate debordantă.

Apă de toaletă Daisy Love Daze, Marc Jacobs, 50 ml, 328 lei (marionnaud.ro)

Dolce Shine

În așteptarea primăverii, Dolce & Gabbana Beauty ne încântă cu o nouă esență florală în culoarea soarelui. Vesel, fresh, parfumul floral-fructat Dolce Shine este un mix exploziv de mango, grapefuit, gutuie, iasomie și floare de portocal, dar și lemn de santal și mosc alb.

Apă de parfum Dolce Shine, Dolce & Gabbana, 50 ml, 289 lei

Foto: PR.

De Alina Burlacu / Beauty Editor A List Magazine