6 parfumuri pe care trebuie să le ai în această vară

parfumuri vara

Încă nu s-a sfârșit vara și suntem convinse că mai ai câteva ținute de petrecere pregătite pentru evenimentele pe care le vei bifa până la finalul sezonului. Machiajul și coafura deja nu mai sunt o problemă, așa că singurul lucru care lipsește e o aromă seducătoare care te scoate din anonimat. Tocmai de aceea, astăzi te inspirăm cu 6 parfumuri de vară pe care trebuie să le ai în această perioadă! 

Având în vederea multitudinea de parfumuri lansate în ultimul timp, ai de unde alege ceva pe gustul tău, fie că preferi aromele floral-fructate, fie că ești o iubitoare a parfumurilor fresh.

Descoperă în galeria foto cele mai noi parfumuri lansate în această vară și alege aroma perfectă pentru tine!

LAURENT MAZZONE a lansat în 9 iulie cel de-al 3-lea parfum din colecția GOLD Label, HYSTERIC (din Gold Label mai fac parte: Sensual & Decadent și Veleno Dore). HYSTERIC este prezent în exclusivitate în OBSENTUM.

parfumuri vara

Ferragamo Mini Signorina. Cele patru parfumuri iconice Signorina se transformă într-un format Mini de 20 ml, încapsulate într-un set drăgălaș în care atmosfera unui parc de distracții, baloanele și caruselul spun o poveste magică despre patru parfumuri dedicate multiplelor fațete ale feminității. Veselă, elegantă, misterioasă și înfloritoare.

parfumuri vara

Nina Ricci Bella. Acordul de rubarbă garantat va crea dependență. Această notă devine irezistibilă prin adiția unui acord proaspăt și suculent de mandarină verde, dezmierdat de atingerea vaniliei care își transferă toată delicatețea, în timp ce te captivează prin latura sa apetisantă. Un mix delicat de spontaneitate și indolență. Fațeta să florală? Un acord de dulceață de trandafir. Toată bogăția trandafirului este exprimată prin asocierea cu uleiul de trandafir turcesc și absolutul de trandafir.

parfumuri vara

Elegant, dar neconvențional, Trussardi Sound of Donna este un parfum care nu te va lăsa indiferentă. Aparține unei noi familii olfactive: Floral oriental/ Gurmand/ Lemnos. Nota de vârf este vivace, compusă din mandarină, migdale verzi și magnolie. Nota de mijloc îmbină senzualitatea hipnotică a tuberozei cu feminitatea acordului de trandafir și dezmierdarea heliotropului. La bază se află trei elemente, aflate în echilibru: lemn de santal, patchouli și acord de Mont Blanc. Ultimul ingredient este vedeta acestei creații.

parfumuri vara

Scandal by Night este noul parfum de la Jean Paul Gaultier lansat în 2018, un parfum ce se anunță mult mai exploziv și mai neconvențional decât prima varianta. Un parfum cu o aromă dominantă delicioasă de miere, o compoziție gurmandă cu ceva special aparte, ce promite să surprind chiar și cele mai pretențioase gusturi. Aromă este feminină cu un amestec intens de flori cu acorduri de miere și pachouli, care formează un melanj cremos, dens și cu subtonuri lemnoase. Aroma este un deliciu pe timpul zilei iar noaptea este un parfum senzual și scandalos.

parfumuri vara

După ce a împodobit străzile orașului, macul iconic Kenzo îmbracă flaconul KENZO în nuanțe vibrante de roșu. Macul roșu înflorește și umple străzile orașului cu frumusețea să. Toți sunt invitați să celebreze energia unei veri pline de culoare și să descopere adevărata frumusețe a lumii. FLOWER BY KENZO RED EDITION este solar, radiant, colorat, singular și creează dependență.

parfumuri vara

Citește și:

Cum îți repari părul deteriorat de clor, mare și soare

Tendințe nemuritoare în materie de frumusețe: machiajul nude