6 lucruri mai puțin știute despre Luke Perry

luke perry lucruri mai putin stiute

Moartea îndrăgitului actor Luke Perry a luat prin surprindere pe toată lumea. Cea mai mare recunoaștere din lumea filmului i-a adus-o rolul Dylan McKay din serialul “Beverly Hills 90210”, dar a avut succes cu multe alte apariții în producții cinematografice și de televiziune, cum ar fi serialul “OZ” sau, cel mai recent, “Riverdale”. Iată câteva lucruri mai puțin știute despre regretatul actor, decedat la vârsta de 52 de ani din cauza unui atac vascular cerebral.

Lucruri mai puțin știute despre Luke Perry 

  • Și-a cunoscut prima soție, pe Minnie Sharp, după ce aceasta, admiratoarea lui fiind, i-a trimis prin poștă lenjeria ei intimă. Cei doi s-au căsătorit la doi ani după ce s-au cunoscut, în 1993, și au divorțat în 2003.
  • Inițial, perosnajul Dylan McKay din Beverly Hills 90210, rolul care l-a consacrat, a fost scris doar pentru câteva episoade. Impresionat de prestația lui Luke Perry, producătorul Aaron Spelling i-a oferit un rol permanent în serial.
  • Luke Perry s-a mutat din Ohio la Los Angeles imediat după ce a terminat liceul, pentru a urma o carieră actoricească și, ca să se întrețină, a lucrat ca muncitor la asfaltarea străzilor.
  • Și-a făcut debutul pe ecrane în videoclipul trupei Twisted Sister pentru piesa “Be Chrool to Your Scuel”
  • Din cauza succesului cu rolul Dylan McKay, a reușit să creeze isterie printre adolescente în 1991, la o sesiune de autografe dintr-un mall, când a izbuncnit o mare ambuscadă, ceea ce l-a făcut să părăsească rapid locul.
  • Fiul lui, Jack, în vârstă de 21 de ani, este luptător de wrestling profesionist, cu numele de scenă “Jungle Boy”

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle