6 lucruri pe care nu le ştii despre Prinţul Harry

Prinţul Harry a fost multă vreme rebelul familiei regale britanice. În adolescenţă, obişnuia să bea şi să fumeze marijuana foarte des, aşa că tatăl său, Prinţul Charles, l-a trimis la un centru de reabilitare. Au urmat scandalurile din cluburi şi violenţele faţă de fotografi, pozele nud din Las Vegas şi comentariile batjocoritoare la adresa militarilor.

Acum însă, trecutul său zbuciumat a devenit o amintire. Prinţul Harry a devenit un militar respectat al armatei britanice, un nepot devotat, dar şi un bărbat care face tot posibilul să o protejeze pe femeia pe care o iubeşte (în urmă cu câteva luni, acesta i-a luat public apărarea iubitei sale, Megan Markle, pe care paparazzi o tot hărţuiesc de când a ieşit la iveală relaţia lor – citeşte aici mai multe detalii despre incidentul cu paparazzi).

Şi cum Prinţul Harry este fără doar şi poate unul dintre personajele despre care s-a vorbit cel mai mult anul acesta, astăzi dezbatem şase lucruri mai puţin cunoscute despre roşcatul familiei regale.

Prinţesa Diana obişnuia să îi spună „Micul meu Spencer”.

Şi asta pentru că Harry era roşcat şi avea pistrui, trăsăturile-semnătură ale familiei Dianei Spencer. În plus, pe lângă faptul că îi semăna fizic, mama sa a declarat că: „Harry este cel năstruşnic, aşa ca mine.” Cu toate acestea, în câteva cărţi în care e documentată viaţa familiei regale britanice, este menţionat faptul că Prinţul William era mai degrabă cel care avea un comportament deviant, făcând adesea pe şeful în faţa fratelui său mai mic.

De la stânga la dreapta: Prinţesa Diana, Prinţul Harry, Prinţul William şi Prinţul Charles

Prinţul Harry a organizat nunta regală dintre Prinţul William şi Kate Middleton.

Pentru evenimentul de seară, care a implicat transformarea a trei săli oficiale de la Palatul Buckingham într-un club, Harry a angajat chiar şi un DJ şi a creat un playlist cu piesele artiştilor preferaţi ai lui William.

Prinţul Harry nu este un fan al Twitter-ului.

„Chiar nu îmi place Twitter-ul”, a declarat el în 2014. Chiar dacă Palatul Kensington foloseşte această platformă pentru a promova activităţile desfăşurate de familia regală, Harry şi-a exprimat în repetate rânduri nemulţumirea faţă de modul în care detalii din viaţa sa personale ajung să fie publicate pe Internet.

Dar a avut un cont fals de Facebook.

Acesta a recunoscut că în urmă cu doi ani a fost pe Facebook sub pseudonimul Spike Wells. Chiar dacă acel cont a fost şters între timp, se pare că printre fotografiile de profil s-au numărat o imagine cu un arici şi o imagine cu un copil roşcat care se ţinea de cap, pe poză fiind scris mesajul: „Oh, my God, I’m ginger.”

S-a autoproclamat funcle, o combinaţie între fun şi uncle.

Da, Prinţul Harry se consideră un unchi foarte cool şi e foarte apropiat de nepoţii săi: Prinţul George şi Prinţesa Charlotte. În plus, el, Prinţul William şi Kate se înţeleg excelent şi sunt tot timpul împreună.

Prinţul Harry, Kate Middleton, Prinţul William

A creat Jocurile Invictus.

Prinţul Harry a înfiinţat şi a organizat Jocurile Invictus, o competiţie sportivă dedicată militarilor răniţi pe front. Ideea i-a venit acestuia în timp ce urmărea un concurs sportiv în Colorado („Este un concept grozav!”), iar numele ales, Invictus, înseamnă „neînvins” în latină. În fiecare an, sute de veterani participă la Jocurile Invictus, care au inclusiv probe de baschet în scaunul cu rotile sau canotaj de interior.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle