6 locuri perfecte pentru cele mai bune fotografii de Instagram

Febra Instagramului se simte din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Acum ceva timp, Facebook-ul acapara toate fotografiile tale preferate și te chinuiai ore în șir să o alegi pe cea care îți va aduce cele mai multe like-uri. Se pare că Instagramul a intrat într-o concurență acerbă cu Facebook-ul. Mai bine spus, cred că deja a urcat pe primul loc în rândul rețelelor sociale preferate; cel puțin așa este în cazul meu.

Dacă ești o instagram addict, cel mai probabil te afli mereu în căutare de inspirație pentru fotografii care să atragă și să strângă cât mai multe aprecieri. Fie că este vorba de o stradă colorată și interesantă din București, de o cafenea cu un design deosebit sau de o clădire cu o arhitectură spectaculoasă, poți găsi în multe locuri din capitală idei pentru Instagram.

Și pentru că știu cât este de greu să găsești locuri faine de făcut fotografii, vin cu câteva propuneri pentru tine. Dacă vrei un loc care să îți scoată în evidență un outfit sau pur și simplu îți place să fotografiezi străzi, peisaje, clădiri, cafenele, mai jos ai câteva idei pentru ca feed-ul tău de Instagram să arate cool.  

Uite câteva locuri care te pot inspira și pe tine:

Ateneul Român

Nu putem nega faptul că Ateneul Român are una dintre cele mai spectaculoase arhitecturi din București. Deși, cel mai probabil ai văzut multe persoane care iubesc fotografiile în acest loc, poți fi creativă! O combinație îndrăzneață sau niște culori puternice în outfitul tău pot da super bine pe fundalul de aici.

PinkBearInTheCity • Wearing @papucei #boots | @savasmilano #bag | @pinkoofficial #sequinscap | @spektresunglasses | @asos coat

A photo posted by Diana Enciu ⚡️Fabulous Muse (@fabmuse_diana) on

Cărturești Carusel

Cu siguranță, Carusel e un concept de care și tu te-ai îndrăgostit! Design-ul este ge-ni-al! Și în acest loc poți încerca cât mai multe modalități de a te fotografia sau chiar de a surprinde oameni cititind, savurând un ceai, sau pur și simplu relaxându-se printre rafturile cu cărți.

“Cookies are made of butter and love” 🍪

A photo posted by • Sandra Bendre • (@sandrabendre) on

Calea Victoriei

Dacă încă nu ai cel puțin o fotografie pe Calea Victoriei, înseamnă că nu ai intrat în febra Instagramului! O mulțime de fotografi văd în această zonă artă. Fiecare străduță te poate ajuta, clădirile îmbină modernul cu vechiul, iar magazinele de lux pot fi locul potrivit pentru câteva fotografii fashionable.

Ma simt bine în negru #blackoutfit #danarogoz #linkinbio

O fotografie postată de Dana Rogoz (@danarogoz) pe

Străzile Centrului Vechi

De multe ori te-ai plimbat prin Centrul Vechi, dar poate nu l-ai privit cu aceiași ochi. Aici poți găsi la tot pasul locuri perfecte pentru o fotografie reușită de Instagram. Important e să te înarmezi cu răbdare și cu bateria full la telefon.

// Glued on tight to this carousel🎠🎭

O fotografie postată de Diana Iordachioaia⭐️ (@dianathebeargirl) pe

Muzeul Satului

Pentru iubitorii de locuri tradiționale, de vintage și de povești vechi, Muzeul Satului poate transmite multe. Aici nu poți fotografia orice ținută, dar cu siguranță vei surprinde câteva cadre încântătoare.

🌟 • photo by @radu.nita • • tag your photos: #ig_bucharest • follow: @Ig_Bucharest • admin Alina Dumitru

O fotografie postată de IG Bucharest® (@ig_bucharest) pe

Distrikt 42

Terasa acestei cafenele bucureștene, din nou, poate fi o inspirație pentru tine. Dacă deja te vezi undeva fotografiată pe aici, înseamnă că ești adepta stilului urban.

Weekendul ăsta ieși la o sesiune de fotografii. Deși e frig, poți fi fashionable și îmbrăcată gros, iar în cazul în care vrei să te încălzești la un ceai, poți merge în una din cafenelele recomandate. Așadar, aștept să îmi spui ce alte locuri noi și faine ai descoperit!

Surse foto: instagram.com, hepta.ro

Citește și:

5 restaurante cool în București, perfecte pentru prânz

Categorii Lifestyle