6 idei cool de machiaj pentru Crăciun

Crăciunul este cel mai frumos moment al anului, zicem noi. De aceea, frumusețea trebuie să se regăsească și pe chipul tău, în așa fel încât fericirea să transpară printr-un zâmbet sincer, și un machiaj prin care să radiezi.

Dacă îți dorești să experimentezi cu anumite produse cosmetice și să încerci noi tipuri de machiaj, acum este momentul! Inspiră-te de pe blogurile în domeniu, urmărește tutoriale video sau caută idei pe platforme precum Pinterest. Mai sunt doar câteva zile, așa că hai să descoperim împreună câteva idei pentru un machiaj deosebit de Crăciun!

Cat eyes și ruj mat roșu

Puține lucruri rezistă în timp. Moda se schimbă de la sezon la sezon și trebuie să te informezi permanent în legatură cu cele mai importante trenduri ale momentului. Dar rujurile mate de culoare roșie și machiajul cat eye nu se vor demoda niciodată sau, cel puțin, nu prea curand. Încearcă rujul lichid Matte Stain de la Melkior, nuanța ,,Sexy”. Este foarte rezistent, iar textura este incredibil de pigmentată! Iată cât de ușor poți să obții un machiaj de Crăciun foarte atrăgător!

Buze sclipitoare

Daca îți dorești să simți sclipirea sărbătorilor de iarnă pe propriul chip, încearcă un ruj strălucitor. Ca să obții un efect wow, aplică particule foarte fine de glitter și oferă machiajului tău de Crăciun aerul de sărbătoare de care are nevoie.

Ochi metalizați

Definește colțul extern al ochilor cu un creion dermatograf. Folosește o pensulă pentru blending și un fard de pleoape negru ca să realizezi un machiaj cat eyes estompat. Folosește-ți degetele ca să aplici un fard auriu pe mijlocul pleoapei și în colțurile interioare ale ochilor. Vei obține un look luxos, inspirat din estetica anilor ’90.

Umbre de cupru

Dacă iți dorești să experimentezi ceva nou, încearcă un machiaj de Crăciun realizat din farduri de pleoape în nuanțe de cupru și bronz. Noua colecție de farduri de pleoape Glitter de la Melkior conține exact nuanțele de care ai nevoie. Conturează-ți ochii cu fardul cupru, folosește un tus de ochi waterproof pe linia interioară a ochilor, folosește mascara pentru alungire și volum și finalizează machiajul cu un ruj nude lucios.

Sprâncene periate și buze îndrăznețe

Atunci când folosești rujuri în culori puternice, poți să renunți cu ușurință la tușul de ochi sau fardul de pleoape. Realizează un machiaj sauvage – sprâncene periate spre frunte, pomeți conturați in nuanțe naturale și buze colorate cu rujuri îndrăznețe. Încearcă marsalla, mov, lila, roz electric, vibrant sau vișiniu.

Nu subestima puterea rozului

Daca ești o fată ultra-glam, încearcă un machiaj de Crăciun foarte luminos și completează întregul look cu un ruj roz prăfuit. Dacă vrei să te joci și să îți asumi această zona foarte girly până la capăt, optează și pentru cat eyes.

Sărbătorile de iarnă miros a fericire, iar tu meriți să te bucuri de ele în totalitate. Răsfață-te cu un machiaj de Crăciun deosebit și simte dragostea pe propria piele.

Text de Ramona Joiță, foto: hepta.ro