6 filme de văzut la cinema, de Mărțișor

Luna martie e despre răsfăț și relaxare. Pentru femei, bineînțeles. Și cum filmele și cărțile sunt primele pe lista lor atunci când își doresc să se deconecteze, ne-am gândit să-ți facem o selecție versatilă de filmele (ne ocupăm și de cărți un pic mai târziu) pe care ai putea să le vezi în perioada următoare la cinema. Oricare ar fi preferințele tale – acțiune, horror, romance ori comedie  –, Mărțișorul se anunță generos cu filmele bune.

BLACK PANTHER, din 16 februarie la Hollywood Multiplex

Cuvânt-cheie: Supereroi Marvel!

L-ai văzut prima oară în Captain America: Război Civil și te-ai familiarizat cu o parte din povestea regelui T’Challa. În Pantera Neagră o să afli totul despre el și despre Wakanda, țara al cărei conducător urmează să fie. Doar că lucrurile se complică și, proaspăt întors pe teritoriu african, după evenimentele din Captain America, trebuie să-și apere tronul și țara.

SHAPE OF WATER, din 23 februarie la Hollywood Multiplex

Cuvânt-cheie: fantastic!

Considerat unul dintre cele mai bune filme ale lui Guillermo Del Torro, Shape of Water trebuie să se regăsească și pe lista ta de must see. Acțiunea se petrece în anii ’60, în America, mai exaxt,  într-un laborator guvernamental, unde Elisa și Zelda, două femeie de seviciu, descoperă un experiment secret care le tulbură cursul liniștit al vieților.

THE POST, din 23 februarie la Hollywood Multiplex

Cuvânt-cheie: controversă

Faptul că rolurile principale sunt interpretate de Maryl Streep și de Tom Hanks ar trebui să fie un motiv suficient de bun încât să-ți dorești să vezi acest film. Regizat de Steven Spielberg, The Post aduce în prim plan subiectul controversat al unuia dintre cele mai mari scandaluri care au vizat vreodată Pentagonul.

YOU WERE NEVER REALLY HERE, din 2 martie la Hollywood Multiplex

Cuvânt-cheie: acțiune

Dacă ți-era dor de Joaquin Phoenix (nebărbierit), acesta e filmul pe care trebuie să-l vezi. Îl vei vedea pe Phoenix în rolul unui fost agent FBI, taciturn și brutal, care încearcă să o recupereze pe Nina (Ekaterina Samsonov), fiica adolescentă a unui politician, aparent răpită, folosindu-se de arma lui preferată, un ciocan.

EARLY MAN, din 16 februarie la  Hollywood Multiplex

Cuvânt-cheie: aventură

Un film la care poți merge cu toată familia, în special, cu cei mici. În Early Man, Eddie Redmayne şi Tom Hiddleston dau viaţă celor mai caraghioşi neandertalieni care descoperă lumea.

GAME NIGHT, din 2 martie la Hollywood Multiplex

Cuvânt-cheie: comedie

Regizorii John Francis Daley și Jonathan Goldstein, responsabili și pentru comedia de succes Vacanță cu peripeții, din 2015, anul acesta s-au ocupat în același registru de Game Night – unde-i vei putea urmări pe Jason Bateman și Rachel McAdams trecând printr-o serie de evenimente deprevăzute și, bineînțeles, comice.

Despre Hollywood Multiplex

Primul cinematograf de tip multiplex din România, Hollywood Multiplex București Mall aduce cu sine peste 18 ani de experiență pe piața exploatanților de cinematografe din țara noastră. În anul 2004 Hollywood Multiplex a lansat singurul program de fidelizare implementat de un cinematograf din România, un program care a strâns până în acest moment peste 100.000 de clienți care au ales să beneficieze de avantajele cardului Hollywood Multicard. În plus, Hollywood Multiplex București este, începând cu 1 mai 2009, deținătorul celor mai performante tehnologii digitale (Sony 4K) si 3D (RealD), la nivel mondial.
Hollywood Multiplex se află pe Calea Vitan 55-59, în București Mall, la etajul 2.

Categorii Lifestyle